Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je HDZ opstruiro Cetri godine imenovanje Vlade Federacije .Odakle sad Histerija kad tu mogucnost Crpi iz zakona SDA.Ocito je da postoje dvostruki Arsini kad je upitanjiu HDZ i SDA ..Kao i u Mostaru u slucaju Cavare i Baralije.Kao sto je to bio danas Slucaj u Parlamentu kao sto ce sutra Biti kad HDZ dobije cetvrtog delegata u Domu naroda.Nije samo ustupak u Vjecu ministra Gdje su Bosnjaci zastupljeni 22% vec na nivou drzave Entiteta i Federacije Najbrojnij narod sveden na puku statistiku.
Ove djecije izjave i laži niko ozbiljan i ne cita.Nece niko sutit i gledati kako isporucujete drzavu Dodiku i Čoviću kao na dlanu.
Nermine sjećaš se 2014 ?
Niksicu neces biti Premijer.
Možete li zamisliti koliki IQ ima osoba koja izjavi: "... šta se dešavalo u periodu ispred nas.“ Zamislite da Vam ta osoba vodi državu!
Ovo je Skandal . javno to reći kao da na stočnoj pijaci prodaje Bika.
Mila majko čovjek koji nije uspio preći izborni prag kroji vlast u državi pa mi smo dotakli dno sa ovakvim udbašima koji su spremni zarad vlasti okrenuti vlastiti narod jedne protiv drugih naravno zajedno sa režimskim medijima koji konstantno ispiraju mozak narodu
Samo SDA Bajo moj !
Bolje reci stranci vam sve servirali a vase je da klimnete glavom. Onda moze bilo ko da bude u vlasti, koja je razlika ako cete postupati kako vam stranci narede. Inace xovjek koji ni na kompenzacijskom mandatu ne proďe treba da se zapita koje je njegovo mjesto.
Kada kaze da su Ministri patriote to je dobro. Ali da li je patriotizam strucnost . Patriotizam bez strucnosti to se moze reci da je surova snaga . A za strucnost sa patriotizmom ne znam zasto mu Senad nije postavio to pitanje o patriotizmu i strucnosti.
Mrs masno govno! Rfb kamata!
Vidis li se niksicu kako si nesposoban. sramota je gledati te i slusati.
U ovom jadnom i zalosnom sdp ima puno dobrih i strucnih ljudi ali im obecano da ce dobiti pozicije pa sute i srame se zbog ovog lika.Sam do lada cete slusati ovu politicku ljusturu koja je izgubila kompas.Nemojte dozvoliti sa se stidite i podvijate rep zbog njegovih izjava jadnih.Kongres sdp i smjenite ovu personu i dovedite pametnog odmjerenog covjeka vakat vam je vise.On je sebe namirio i uzi krug oko sebe.
Šta ćeš ti dati? Nisi još ni sjeo u fotelju a ti bi kao nešta davao? Sve što imaš na imovinskom kartonu daj, a što se tiče vlasti to ustupi drugome. Prema tome, privatno se daje (poklanja) a narodno (državno) se ustupa.
Što nas Mladić ne ubi sve, ustvari ne treba nama Mladić mi ćemo se sami poubijati.
Koje je ovo gostovanje po redu na FaceTv ? malo niksic malo Dino malo ostali...Znaci i Nenad Adzifejzovic je dobio kolac od 80miliona
covjek sprdnja sam za sebe
Neko gdje su slike iz mob ko je kako glaso?Neko ko je pricao od stranaca o kupovini Neko????Jarana kakav ti je vokabular bolan na tv si nisi kod jarana na pivi.Zivio ti nama i boze pomozi da se izdignemo sta nam se nudi i ko da vodi ovo malo normalnih insana
Sta ces ti davati gubitnice ,istorija je neumoljiva,bices upamcen kao izdajnik .