Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
apsolutna podrška za ovo, eliminacija duboke države
Nipovci nije to mjera, to je populizam. Mi hicemo da se svi objekti na drzavnom zemljistu uklone i zemljiste vrati nama. Hicemo Bjelasnicu u onom statusu kakva he bioa za vrijeme Olimpijade. Sve ostalo je ljubljenje patke u guziucu.
Šta će Dino pričat nekom nešta od kako je u politici on je vlast 500.000 Km narodnog novca u kantonu lik dijelio u jednoj godini. Preuzeo da bude ministar VP bez dana iskustva i tome. Za koga? Zbog čega??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zato je Tanović načelnik nema dalje hahaha
Niko i ne kaze da jeste, ali bas zbog toga ovaj zakon bi omogucio ljudima da isprave gresku
Nema dublje drzave od campara i kartel kumova
Ja sam u naletu demokratije devedesetih godina govorio da su partizani namirili i sebe i svoje, a kad dodju novi na vlast onda pocinje iznova namirivanje se i svojih porodica, prijatelja etc., bez obzira sto su kapitalisti i vajni demokrati, nemaju nista bolji moral nego partizani, dapace, cak sto vise. Da se slijedio put Ante Markovica, za mnogo bi bilo bolje, ali sto ste trazili, to ste i dobili. Broj mandata, nece smanjiti broj lopova nego obrnuto.
Onaj nacelnik u Bugojnu je izgleda od rodjenja nacelnik.Nema koji dres nije mijenjao.Ostalo mu samo jos Zeljin i Sarajeva dres da obuce.A imovine ima vise nego Berilo.
LICEMJERNA NIPADIJA A PODRZALI HADZIBAJRICA NA PRETHODNIM IZBORIMA A ZNALI SVE STA SE RADI
NiP-ovim nacelnicima ne trebaju godine oni za jedan mandat odmah pocinju glumiti serife i lokalne mocnike i postavljati sebe iznad zakona.
Ako ozgubite koliko će vaših načelnika i monistara iza rešetaka jer ste svi isti
to vi hocete protiv Semira ali vam nece proci. On je za trojku institucija
A šta je sa ostalim lipovima, npr njiha Fikret Prevljak itd...
ma mandat na 3 godine i nema vise mogucnosti da budes nacelnik u nekoj opstini narednih 10 i eto rijesenja
ako je tacno sto govorite, sto ste kandidovali Muzura polupismenog za drugi mandat ?? od njega pravite serifa, ili ke sef rekao da mora ponivo biti ?!?
2 mandata plafon, za 8 godina se moze zavrsiti sve ono sto sr pocelo i dosta.
Sto se novog grada tice , znamo svi da vam je Semir trn u oku. Narod ga bira , narod daje svoj glas. A to sto ste na sve moguce nacine pokusavali da ga kupiti pa do pokusaja osporavanja nekih projekata A NISTE USPJELI to vam govori koliko su gradjani zadovoljni njegovim radom!!! Zalosno je da tog covjeka ovdje spominjete!!!
Zamisli tek sta bi se imalo u omanjem bh entitetu Pohapsit, tamo lud zbunjenoga
Zar Hadžibajrić nije bio kandidat trojke?
nije stbar koliko vladaju nego sta rade dok vladaju
Kako se ovaj Pobrić smije uopšte javiti da šta komentariše? Hiljadu glasova frajer dobio. Ne smije lično ništa objaviti. Osramoti se. Nek ste Lorda Hodžića vi uzeli za savjetnika. Nije više Bratunac neg je Zvornik?