Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj dobrog vica, Kukićev PDA priča o sprečavanju ucjenjivanja zastupnika, bolji dugo nisam čuo
https://politicki.ba/vijesti/nip-se-raspao-u-hercegovini-12-uglednih-mostaraca-napustilo-stranku/40322
SDP priznaje da kupuje ruke, pa kako kazu ta jedna ruka se u zadnji cas predomislila.. Kakvi su to licjmeri, sve hoce za pare da kupe...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nakon što smo vidjeli sta predstavlja, ko vodi, i kakvu podanicku politiku predstavlja trojka, svako normalan će zaključiti, i takva kakva je sda, sa svim svojim aferama je mala maca za ove trojanere
Trenutno se oddrzava sastanak Izetbegovića, Komsica, Ogresevica i Efendica... na pomolu nova vlast na svim nivoima...
Medenko23@ Pa ne možete bez HDZ-a ništa hahahahaha
Ma skidajte te trezoraseve podanike oni su prošlost.
Ajmo realno, ovaj dečko Irfan je trenutno u BiH najbolji premijer nije populista, konkretno radi i podržavam ga iako nisam njihov glasač. Meni više idu na živce delegati iz TK kantona na federalnom nivou koji nisu 30 godina sposobni izlobirat brzu cestu Brčko ili Orašje prema Tuzli i na kraju spojit sa Sarajevom.
Taj se zove Šmit, 1000% 😃🤣🤕😂😃🤣🤕😂😃🤣🤕😂
Ko bi reko da će Bake još u Tuzli samo vladati
Kakva ološ na slici...
Trojka u suzama 😢😢😢😢😢😢😢😢😢
SDP samo o smjenama,ni slucajno da sta urade za kanton
JAKUB SULJKANOVIC - najveci majstor prevara i najveci uzrocnik smjena Vlada TK. Lik je toliko kriminalan da to nije normalno.
Šta kažete na to što je SDP i društvo sa PDA nudio određenima samo da napišu cifru? Iii...? Pa bas je sadašnja vlada TK uložila dosta u obrazovanje, daleko najviše od svih u državi, aerodrom također, UKC, pustite priče starih komunjara što sve to žele PRODATI, PREDATI u ruke njihovog nalogodavca HDZ-a i stranaca.
TK nikad bolje nije funkcionisala, kome nije jasno samo nek ode na stranicu premijera Halilagića i bit će mu jasno. I što je bitno nema strarih komunjara u vlasti.
Naravno da je nista. SDP smutljivci samo znaju sa lazu i sire dezinformacije. Nadali se da ce Smith i americki ambasador da im nametnutu. Cak se i trojka raspadaz danas 12 uglednih napustilo NIP u Hercegovini..
Ovaj SDP se toliko uprljo sa PDA da će na lokalnim izborima krahirat kao nikada do sada...
Sva politika u bih je ovi kradu a ovi se bore da ih skinu da bi oni krali
kupovina vijecnika od strane trojke je kazneno djelo. Treba iztražiti ko je kupovao i koga ? To je ta trojka koja nudi promjene.
Onom kome se ovakva naša domaća "dobronamjerna politika" nije ogadila taj ili je slijep ili glup. Ovim mahalskim "političarima" koji misle da su bitni a ne vide nit znaju dalje od svog nosa neka je na sramotu.
Trojka se prevarila, stotine hiljada su ulozili u cengicevu kampanju koji je jedan od popularnijih politicara, spasavajuci irfana, spasili su sebe da poraze anonimusa sa 6:4