Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamolit cu SIPA-u da prečešlja sve streljačke klubove koji su zadnjih mjeseci nikli po federaciji, čisto da se vidi kakve mrake tu ima i ko su im “instruktori” kako rece Ridjavi
ne smije biti favorizacije između entiteta tako da odmah duplo češljanje
Nek preceslja po RS u. Lezite na kostima mrtvih, necete ni grobnice da otkrijete gdje su a vi bi pozivali na cesljanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U cemu je problem sad svabe ? Pa prije par dana st rekli da on nije problem bar je tako govorio ahmetovic a vi sutili
svako brani svoje jedino Bošnjo štiti tuđe a po svome sere
Dajte nam vise termina za vize :D PLEASE
A retoriku HDZ-a? Pitam za jarana
A nista osudili HDZ i HNS zbog najave nereda na jugu zemlje?
A ako išta bude, garantujem da ce skutori prvi početi. Šutis 30 godina i jednu stvar kažeš i isti si kao i ovi drugi koji nemogu sedmicu propustiti bez skandala.
glasacemo za SFRJ Njemacku, ako mo're karta u jenom smjeru, brrrez mogucnosti otkazivanja iste... e fala...
Kako im dobro dodje ova izjava Bakira da imaju konacno nesto osuditi. Nisu mogli dok je Dodik sam divljao. Znaci nastaviti provocirati. Kad može krkan možemo i mi
Bogami neutralno posmatram izgleda baš se svi okrenuli protiv Bakira i Bošnjaka. Čović izjavi da će biti rata u južnom dijelu države niti se piše po medijima niti ima reakcije stranaca. Možda je Dodik i u pravu jedino što malo kaki o nezavisnosti.
Ovi Shvabe moraju da okrive Srbe za nesto pa makar to i izmislili. Sad u im Srbi krivi sto su se Boshnjaci pobunili u vezi izbornog zakona.
Matej 10:34-39 Nemojte misliti da sam na zemlju došao donijeti mir! Nisam došao donijeti mir, nego mač. ✝️
Ovi hdz-ovci ispadoše mirotvorci... O Božeeeeeee
A problemi na jugu?
A gdje je osuda za jug zemlje i riječi kojima se opisuje moguće stanje na jugu. E moj Bosanac i Hercegovac, pozabavi se sam sobom.
a sta je sa retorikom Kristo koja govori o raspadu drzavu
Kad ti neuki, nepismeni ljudi vode državu, onda ovakva odluka nije neočekivana. Dodajte samo još poslije zareza HDZ tu i imate kompletnu sliku kriminalnog miljea koji koči državu i furaju se da su neka sila i u svadji, a ustavi od 96. su u vlasti zajedno.