Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir pozvao svoje građane da napuste BiH
Istorija nas je naucila da ovu vijest shvatimo tako da ce Ukrajina krenuti na Lugansk i Donbas.
Kazu ameri boriemo se do zadnjeg ukrajinca.
A Rusi?
Putin ce od jednom izgubiti 100 km zemlje ako sačeka, jer Ukrajinci dobivaju sve sto traže, čak i bjraktar
I ŠTA SAD BI, NAVUKLI UKRAJINCE, OVI RUSI ĆE IM JEB... MATER, A SVI ĆE OKRENUTI GLAVU FUJJ SVETA I GOVANA...
O Rusofili, , pitate li vi svoga komšiju koga smijete dovodi u svoju kuću, koje namirnice su dozvoljene u vašoj kuhinji i s kim se smijete družiti?
Ko poznaje (h)istoriju povjesti sjetiće se kad su Poljaci "napali" Nijemce blizu Gdanjska, pa Nijemci, braneći se, pregazili Poljsku. Historia est magistrae vitae
Eto vam rat u Europi sad, vrlo lahko se moze prosiriti na Poljsku, Njemacku...
Dozivotna za Spahovica
I naravno niko nece podrzati Ukrajince, ali bitno je da podrzavate one arape na bliskom istoku sto se svaki dan ubijaju !!!
22.02.2022
Za jednog ukrajinca ubićemo stotinu rusa.Živjela Ukrajina .
Ovako su 1992. kopali rovove oko Sarajeva, postavljali topove i pozivali gradjane da bježe u srbiju jer je postojala velika opasnost od napada na srbe
Kad ce otici za ukrainu specijalne snage za bjelu tehniku i ikone zvana SIEMENS brigada iz srpskog sveta😅
Ako napadnu Ukrajinu biti ce stotine hiljada mrtvih.Sto Ukrajinaca sto Rusa. Desetine hiljada djece Tko to zeli bila mu djeca u istoj sitvaciji.
Ne znam je li moguce sa 130 hiljada vojnika zauzeti Ukrainu od 44 mil. U poredzenju koliko je ucestvovalo vojnika u Hrvatskoj akcija u oslobadzanju Hrvatske?
Ne vode se ratovi kao prije, sad je mašinerija glavna
Ukrajina je imala 44 miliona 91. Sad ako ih je 30 dobro je. To je zemlja sa najvećim egzodusom stanovnika. Nemaju Krim, mornarica je na marginama postojanja. Nema donbaskog bazena, narod razjedinjen (u odesi redovno pobijede proruske stranke)...
Hoce li ic oni bradati iz Serbiijeee ginut za Ruse ha ?
Ne vraćajte se preko Bosne. Možete glavom platiti jer ovdje bahata derišta krimosa nekažnjeno gaze i ubijaju ljude. Zahvaljujući policiji, sudu i tužilaštvu, koji im to omogućavaju nikakvim ili preblagim kaznama.