Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A fora oni nama.zabranili da im.dolazimo, e bas ste zasluzili.ovo! Lazljivci jedni !
@gurabijaa Naravno kada ste zaraženi do grla, a nemate tehničke mogućnosti testirati više! Vi ste ti koji lažete u biti. Kod vas je trenutno situacija najgora na Balkanu, a ovo u Dalmaciji će se smiriti, jer je sezona skoro gotova i turisti odlaze.
@didjeridu..HR je najveći izvoznik Corone u EU nesluzbeno,samo im se gledalo kroz prste već dugo!!Pitanje samo za BiH političare zašto hrvati mogu u BiH bez PCR testa?????Zarazu šire najviše u pograničnim predjelima dnevnim prelaskom da kupuju sebi namirnice!!!!SRAMOTA
Istra nagrađena za dobar rad štaba za pandemiju a ko je god bio u bosanskoj Makarskoj vidio je da su zaslužili crvenu listu.
Zasluženo..... Ono što što sam vidio u makarskoj je jedna katastrofa..... Turci, albanci, bosanci po diskotekama, jedno na drugome.... I zbog njih bi istra i Primorje trebalo platiti cijena.... Za sada ne, bravo švabo, ispravna odluka.... Splitska županija i njihove diskoteke zamalo uništili sezonu
Kakvo je vrijeme doslo Bosnjo paMetuje Hrvatskoj o turizmu. To isto da Einstainu pametujes o fizici
Sad ce pustiti i bosance da mogu doci u dalmaciju i bez testa
Nije stavila Dalmaciju nego 2 zupanije u Dalmaciji
Kako biješe ona pjesma? „Danke Deutschland“
Ajmo festa😉😂🥃🍻
Tako je kad se, zarad spašavanja sezone, friziraju podaci o broju zaraženih, pa se pokušavaš prodati na način da sve okolo natovariš svojim problemom. Znate, baš mi je drago što se HR ovo dešava, samo iz razloga što su nas ovdje okaljali !!
@SozeKeyser Pa tko vas je okaljao nego vi sami?
@didjeridu majstore, kakvo je logično opravdanje da stanovnik BiH koji posjeduje HR pasoš može u HR, a drugi stanovnik koji ima BH pasoš ne može, a žive jedan do drugog !? Bračni par, od kojih jedno ima HR pasoš slobodno ide, s tim da ovaj drugi mora ponijeti samo vjenčani list !? O čemu se ovdje radi nego o diskriminaciji !? Čak ni srbi ne rade toliko na uništavanju identiteta BiH koliko HR !!
Pitaju Svabu na granici u kojoj si županiji bio a on slaže!!! jel neće slagat??
Republika Dalmacija, Republika Istra i Republika Hrvatska i Slavonija.
@StrankischDemokrat Kad može u Bosni, može svugdje. Rasparčati Srbiju i Hrvatsku na nezavisne republike, a Zagreb i Beograd neka ostanu zasebne grad-države, republike, pašaluci... Treba odmah oformiti tim i raditi na nacionalnom osvješćenju naroda u Istri, Dalmaciji, Vojvodini...
@Doggystyle Tu si upravu. Nije teško bilo ubijediti krezube slaninare u BiH da im BiH - njihova rodna gruda nije domovina.
U EU a varaju a EU se dici standardom: da materijalnim a ne moralno etickim
Mislim da su mediji nasli odlican izvor finansiranja tj. konstantno pisanje, laziranje, propaganda o Korona virusu. Ko ih placa?
@Tvrtkov Dobiju 1000 km po komentaru isto kao i vi za korona priznanje
Tako i mi trebamo Lukacivu staviti na tu listu i doci sa vojskom u bolnice da im pomognemo.
Za neukog novinara, i Dubrovačko-neretvanske zupanija je Dalmacija.
@teutio A Zadarska nije? svašta pročitam tu
@teutio jedino ako je. Dubrovnik nije Dalmacija, ali oni tvrde. Dubrovnik je svoja regija. to zna svko. Ne govore dalmatinski.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)