Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš smo specijalna zemlja, imamo toliko puno specijalnih izaslanika.
jel ovaj specijalniji od drugih specijalnih?
A šta će Manuel uraditi da bi BiH gradjanima bilo za mikron bolje-ništa. Ovdje je Šmit kojeg niko ne šljivi ni dva posto, a ovaga neće ni toliko. Ponekad je i Dodik u pravu, kad su uvozni političari u pitanju. Pustite nasbu tri materine.
Inače smo sa specijalnim potrebama!
Glavni zadatak ce mu biti provodjenje gay parade u Sarajevu
Vidi se po faci da je dobar čovjek
đe je Šmit nesto.
Sarrazin je Sracen, Iako izgleda kao ceski profesor filosofije, doticni posjeduje i vaneuropsko porijeklo. Sto da ne. To su bili veliki ratnici i oni i Mauri. A mozda ga je "napravio" susjed?
Evo ga još jedan koji če BiH koristiti u svom cv-u a koristi od njega nikalve, samo nas može još više posvađat sa komšijama, a on če fino na platu od 15K€ dok je nama sve gore i gore.
Dobrodošao momčino. Svrati kod Plenkija i Zoke kad krenes vamo da im objasnis malo lekciju. Zapad se konacno probudio!☝️
Samo EU otkaciti. Sada preuzimaju USA,GBi Germany.Nema vise Madjara da ometaju. Idemo u demokratiju za BIH.
Koji specijalni je to po redu. Za svakog petog castim cevapima. 😁😁
Dokaz kako svi šalju neke izlaslanike, da smo bili daleko od njihovih interesa, da nemaju pojma sta se desava, a sve samo zbog ruskog uticaja i pred izbore. Ne znam, je l vama poznato, Bosanci i Hercegovci su vanzemaljac, dolaze nas proučavati i pokušavaju da nas integrišu u Evropi. 🤣😁
Svi oni dodju odu i nista , lol
Ovaj je Podrinjac,porijeklom
Samo još James Bond-a da nam pošalju...