Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadati se da ovi migranti nece “zaglaviti” u BIH.
eu ce ponuditi baketu koji milion u zamjenu da zadrzi migrante on ce prihvatit i uzet te milione i to ti je to moj Kalopsia
otkad smo smo to mi antimerhametli, negad smo se jagmili ko ce prije pomoci 'braći'
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I onda Hrvati na valjaju kad mlate. Ma gazi stoku!
a vi mislite da se grade zice i zidovi zbog migranata? ... eeeee, plitke su vam misli, plitke!
Mi se necemo umoriti! #SDA 💚💪👍⚜️☝️💚
Baš interesantno ,i ne postoje ni jedna kliješta da presjeku tu žicu na više mjesta?
Omogucite svima da legalnim putem mogu uci (viza) a ne selektivno ovako gdje nekim drzavama uzimate omladinu do istrebljenja (BiH npr) a drugim ne date. Siguran sam da i među ovim migrantima ima skolovane i sppsobne omlsdine.
A imate li protiv zice na npr. Granici BiH sa Srbijom, Crnom Gorom..?? Da se i mi zastitimo..
Već viđeno u Top Listi Nadrealista....bodljikava žica na granicama 'Ujedinjene Evrope'
Da je BiH podigla žicu optužili bi nas ova divna EU da smo fašisti, a oni su zvali ove neradnike na svoju grbaču kontali da će dobiti radnu snagu a ono došli Isilovci silovatelji i željni samo socijalnih primanja, i sad oni diži ogradu blokiraj, nije to nikakvo rješenje nego avion po avion i deportacija u njihove matične zemlje bez puno pitanja
Bio sam PROTIV žica tih, ali sad kažem NEKA JE! Ogradite se od majmuna! Doduše naše vlasti vjerovatno trljaju ruke, beru pare a puste ih da idu gdje hoće!
Eto taman ce ih to zaustaviti Na granici između Turske I Irana zid visok vise od 3 m plus 2 reda bodljikave zice na vrhu zida. Sa druge strane zida kamere senzori minska polja I vojska I opet prođu.
Ponudite nekog da vam iscijepa drva ili pokosi travnjak za pristojnu dnevnicu i biće vam sve jasno. Cilj je socijala. Kao da nema pristojnih zemalja za živjeti od recimo Afganistana ili Pakistana pa do Njemačke...
A Bosanci hoce? Das mu platu 1200KM sto je i vise nego dovoljno za pristojan zivot a on opet pobjeze jer ce u Njemackoj zaradit 2000€, potrosit 1400€ i ustedit 600€, onoliko koliko bi zaradio u BiH.
@SHOTMAKER U BiH kad dobiješ platu prvo ideš banku platiti račune. Ako ti slučajno pstane para to znači da si zaboravio nešto platiti.
Ovo svabe kad ponovo krenu da tamane po Evropi da im niko ne može pobjeci
Daboooogdaaaa, ma dabogdaaaaaa, ama dabooooogdaaaaa !!!
ko ima nesto protiv migranata on nije normalan
Bodljikava žica izmedžu BiH i Hrvatske ne dolazi u obzir. Moremo je razapeti na Drini.
Da se kladimo da će biti žica i na hrvatskoj granici sa bih