Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sve diraj, ali ne diraj u tzv. Izrael.
Ni na Klixu se ne smije, toliko.
Ma pusti ti Izrael. Nego zasto banke u BIH vise ne uzimaju svedsku krunu u konverziji ? Direktor ASA Banke rece: Valuta im fluktuira, nestabilna je a i vlada svedske je skinula krnu s kursne liste.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Anticionizam nije antisemitizam
Ne znam da li su im vrane mozak popile, palestinci du semiti a ovi drugi su kazari.Bravo za malu Gretu, za velikog Erica Claptona i sve one koji su uz narod Palestine.
Znate li ko je član ove CDU stranke koja zabranjuje djevojci ulaz u Njemačku jer diže glas protiv genocida? Pa naš domaći NDH pripadnik OHRa: Christian Schmidt.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako je Njemačka slaba i jadna pa to je nevjerojatno...A.H se okreće ko na ražnju kako ga brukate
Cim te ovi ne gotive znaci da si na dobrom istom putu kao brko.
Njemacka uvjek na pogresnoj strani!
Mala samo provocira a ni sama nezna šta bi
Mala samo provocira a ni sama nezna šta bi
Njemci izgubili kompas totalno
Nije ona antisemitkinja, već se bori protiv genocida u Gazi
Greta ljepotica i legenda
Ova mala obozava da ide u kontru. Mnogi je ne vole, ali ovakvi ljudi moraju da postoje da bi se postigao neki balans.
Hahaha, al se ispinju na zadnje noge
Da znate koliko ih svabe m..ze...samo sto ne smije niko da kaze.
Sloboda govora i izražavanja ne ide u istu rečenicu sa Njemačkom. Uvijek su prednjačili u ugrožavanju ljudskih prava i sloboda, kako u prošlom stoljeću tako i u ovom. Ali zato su prvi kad treba solit pamet drugim državama kako one ne poštuju ljudska prava.
Protest protiv izraelske okupacije Palestine povod za zabranu ulaska u državu izvršioca holokausta nad jevrejima! Niđe veze!
Palestinci su Semiti, a 'Izraelci' su rusi, poljaci, francuzi, armenci,...
Klikse, zašto stavljas riječ mirnim pod znake navoda?