Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je potrajalo mi bi bili na "na koljenima" . Mladje generaciju ni blizu nisu tako otporne kao ratna generacija. Nakon tri dana imali bi krizu ovisnosti o internetu, tiktoku i sličnim glupostima. Ovo je opomena sljedeći put će biti mnogo ozbiljnije a biće sljedeći put.
imas li neku svoje generacije za servisa
mi imamo elektrane i HE koje mogu podmiriti domacu potrebu. Problem je sto se stvorio visak proizvodnje u odnosu na potrosnju i sistem automatski ide na off, da nije tako napon preko 50Hz bi unistio sve stvari u stanovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sto je jugoslavija stavila dalekovoda to je to, ovi nasi samo znaju dizati racune i uposljavanje
Ovo je za filma tipa Cernobil.
Tesla bi vam pozavidio, pa bolan ni vi ne znate sta ste rekli, u doba elektronike i racunara da se bilo kakvo preopterecenje, prezasicenost desila valjda su napravljene automatske sklopke koje rade svoju ulogu, bolan smrdi vam prica!!!
sdfa botovi u suzama jer su vec okrivili novu vlast za kolaps i molili se da BiH bude krivac za kolaps. ironično obzirom da marke nisu ulozili u EE sistem
Pustite šuplju,hočemo ostavke!
Č Č Ž Ž Ž ŠŠŠ
Pustite shuplju,hochemo ostavke!
U Srbiji nijedan potrošač nije ostao bez struje. Kljixe u Iaži su kratke nogice.
Puno strucne terminologije koja pokusava opravdati cinjenicu da je u cetvrtak jos ponetko bio na radnom mjestu pa su nesto i mogli uciniti. U petak je stanje bilo puno kompleksnije jer su od 12 sati svi bili na dzumi (i oni koji stvarno idu i oni kojima je to izgovor da odu do prve kafane). Mozda se nesto i moglo uciniti, ali nije imao tko to uciniti.
Sve sto je trebao neko po ovom je da nas cvor prema susjednoj drzavi ugasi, i ne bi doslo do preopterecenja mreze. A pravovremeno je imao. Informacije. Elektroprivredu sve firme trebaju tuziiti da nadoknadi materijalne stete,radi nehata, zloupotrebe polozaja, neadekvatnog rada
Sad svi lazu jedni na druge da su oni krivi...kaskadno lazu
Kad je ovo Jerlagić objasnio u studiju na Hayatu dok je emisija išla na agregate i u djelu emisije došla. A ovamo na terenu je bila prava trka i frka. Neki su tada radili 36 sati u komadu da se sve stabilizuje. Kako se sve to odvijalo možemo reći da imamo uvijek heroje.
Zreba neko od elektroinžinjera objasniti Almiru Bećareviću ovo saopštenje NOS-a, možda nešto i shvati.Kad će se on oglasiti povodom ovog akcidenta.Pravnik,expert za energetiku,dragi Bože ovde se više ne zna ko kosi ko vodu nosi.
bećar je cirkus, podsjetimo samo šta je taj radio na gasovodu zenica travnik, a sad ga guraju kao eskorta
* eksperta
zašto se desio ispad u petak a nije u četvrtak, zato što su glavni injženjeri otišli na džumu !
Ajd nek i nos jednom u 10 god nesto radi. Inace leze i primaju pare
Sto niko ne spominie havariju u Italiji