Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma vi niste normalni, dajte da idemo svi ili nikako samo problem stvarate...
@gooUser1599685054 ne seri neka ovako
U martu kad nije bilo zaraze u kantonu sve prekinuto i zatvoreno a sad na dnevnom nivou 40-70 zarazenih ali hajdete djeco u skolu jer su vasi roditelji birali ljude koji ce vas uvesti u centar zaraze i rizikovati vase zdravlje i zivote za politicke poene. Jadna nam majka sta dozvoljavamo
Vratite djecu u normalnu skolu kreteni
Ne razumijem logiku u ovoj odluci. Sada imamo tri puta vise zarazenih neko sto smo imali kada je uvedena online nastava. Svugdje broj zarazenih raste, mi smo u vrhu liste po broju zarazenih na 1 mil stanovnina. Imamo gomilu djece sa respiratornim bolestima sto mozemo zahvaliti dugogodisnjem problemu zagadjenosti zraka i to je sve ok???
E jeste ga skomplikovali mfhmfffmhhmfhm mof pafisef madi
Vazno je da razrednik na roditeljskom kaze da skola ne snosi odgovornost ni za sta, sto bi se moglo desiti. Na trazeno pojasnjenje, razrednik odgovara u smislu da ne moze niko dokazati da se ucenik zarazio u skoli. I pripremili su se za nastavu: montirali dispenzer sa dezinfekcionim sredstvom na zid, i to je to. Roditelji ce mjeriti temperaturu, i voditi evidenciju na formularu. A za djecu, koja se zaraze tokom nastave, nema online skole, neka se snalaze sami.
U Sarajevu online u Tuzli nista. Eto drzave.
Komplicirate do neba. Sta vise pametujete.
jebe lud zbunjenog, a djeca ce ostati nepismena
Ne pravite djecu debilima, valjda su odgojena da razmisljaju glavom i pridrzavaju se pravila. Manjak interakcija s profesorima i sa drugarima iz razreda ce se osjetiti u buducnosti. Ako zelite da se dijete pridrzava da ne bi nekom prenio virus, objasnite mu, sve krece od kuce. Ako ih 80% moze izlaziti s drustvom vani, mogu i u skolu, a ne da im vi radite testove i zadacu i time nas smjestate na listu drzave sa ne toliko inteligentnom djecom. U ratu se islo, moze i sad.
A za nastavnike kapa dolje sto moraju trpiti nelogicnost odluka i sto moraju duplo vise raditi za istu platu. Tuzno je sto roditelji diktiraju i govore nastavnicima sta da rade.
Sta komplikujes, ko ce snositi posljedice ako se beko zarazi? Hoce li nastavnici primati duplu platu jer rade i onlline i uzivo?
Sa ovako pametnim ministrom i njegovim suludim idejama i planovima i prosvjetni radnici ce se zbuniti i zapetljati,a ne djeca. Tesko nama kome prepustamo da odlucuje o zdravlju nase djece
Samo da pogledate tu djecicu ispred skole kako SVI nose maske, svi dezinfikuju ruke i svi mirno stoje u redu sa distancom mozda bi nesto naucili od njih! Vratiti djecu u skolu jer nista se gore po pitanju korone nemoze desiti od nargila barova, teretana, frizera, shoping centara gdje vlada opste rasulo.
Loše nam se piše...
Ma svi u školu bez izuzetaka
skole online, a kafane bez ogranicenja. jos hoce navijace da vrate na tribine