Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polahkoooo, gdje vam se zuri gospodo.... i mi 25 godina cekamo bolja vremena, sabura...
@AQmegaBa najzanimljivije je to, sto je to tvoj zavicajni naGLASak, jesam li u pravu?
Omega je sljego iz selendre i trazi drugove, pa se natovario na SDA a oni ga ne hebu ni dva posto, vide i oni da je najgori medju njima ....Omega idi cuvaj ovce
Vlasnik kafane iz drugog grada ministar u nasem...sta je Komsicu?!
Pa dokle više, agonija KS se nastavlja, odblokirajte kanton kada već radite "za dobrobit građana". Dino fotelja ti je najdraža ali treba i znati kada je previše.
Dino legendoo.....,najaci si....💪💪💪....
Nebitan je stav komisije,njeno mišljenje je savjetodavno pa nije uvjet za odlučivanje slupštine.Prema tome 24.02. imenuje se nova vlada.
Ako je gd8n. Mesihovic godinama valjao SDP-u zašto ne bi bio super i u DF-u.... nije valjda da sada treba biti revansisticki orjentiran prema bivsim SFP kadrovima.... ili je sumnja u korupciju u pitanju koja je bila prisutna dugi niz godina ? Sta reci, kakvu posluku, kome?
Komsic doveo vlasnika pivnice iz Banjaluke za ministra.. Hahahaha.. Pa da nije žalosno bilo bi smiješno
Sex je i kad nemas vecinu ...
No comment.
@HM 2011 meni ovo ozbiljan prijedlog, suprotan logici napoleona kad vidis neprijatelja da griješi... ali u igri je napredak svih nas...kad bude neozbiljno ja cu se odazvati.... iako mi ovo skupljanje za ZOI i od koga je nije nimalo mirisno te bih ponovio kandidaturu iste.... a ako hocemo riskirati mozemo pokušati i sa hitn. Meštrovića provjerenim SDP kadrom
Ma ko bi im dao saglasnost likovi pucaju sebi u glavu.
Kada Igor Stojanovic pominje Elvisa u Minhenu to je ok i to je prihvatljivo. Kada je Samra Cosovic Hajdarevic pitala Edina Fortu gdje je rat proveo ( zna se pobjegao u Ameriku) onda je to problem. Isto je i sa Kojovicem. U jesen 1991 na YUTELU razgovarao sa Milutinom Kukanjem koji govori da muslimani lazu da se JNA ukopava oko Sarajeva, te da se JNA sprema da brani Sarajevo ako bude napadnuto. Od koga Kojovicu da je Sarajevo napadnuto?
Samo odugovlace zbog dobrih plata jer uhar je i clanovima komisije i ministrima jos barem jedan mjesec, j..o gradjane oni svakako zive od minimalca.Sada ide imenovanje nove komisije i onda izbor.Mati mila gdje mi zivimo i ko nam je vlast.
Dino lopove jos ne mozes da se pomiris sa tim da si peoslost,jado jadni
Ja ovdje po komentarima vidim prvo da niko nije procitao tekst a jos manje da su upoznati sa imenima ministara koji su predlozeni :) stvarno ste lijene budale, sve bi ja vas u skolu ponovo stoko!
Neda se Forto
Vrijeme je da Dino dobije nadimak MESI
opet jedu govna, gubitnici ostaju gubitnici, zar ih nije sramota da se ovako ponašaju kao mala djeca, samo narod trpi