Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pekari najveći lopovi, od maja 2022 do danas cijena žita na svjetskom tržištu niza za 50% kod nas upitne gramaze mali hljeb 1.50KM što je 3x veće od 0.50KM prije par godina, skuplji nam hljeb nego u Njemačkoj onaj narodni.
Trojka je uspjela poskupiti registraciju i struju privredi.
A samim time ce i cijena svega ostalog otic u nebo. Sta nam radiš Nermineee.
Ulje Bimal suti matere ti
Poklopi se fadile. Ti si tvojim zakonom o pio/mio, novim penzionerima umanjio obračun penzije za min. 15% i za svaku nedostajuću godinu staža uveo umanjenje od 4% a bilo je 0,5%. Ništa ti nisi napravio osim uravnilovke penzija. Uzeo si pare od onih koji su ih pošteno zaradili i prebacio onima koji su ih guzovače dobili umjesto socijale.
Najbolji premijer koji je Federacija imala. Živi bili pa doživjeli boljeg od njega.
Jeli ovo onaj po kom malinar ima licencu za nabavku respiratora.
novalic zvani zrtveno janje
Najjače kad se on javi...
Zar nisi više u zatvoru. Imali zakona i zatvor u ovoj državi uopšte ? Dok si ti bio premijer Federacije BiH nisi se pomako prstom za narod. Samo si krao šta si stigao.
Pa naravno, kada su podigli 20% struju privrednicima i svi dizemo cijene usluga zbog toga, cijene namirnica, cijene tehnike, svega idu u zrak....
Tako je dilfa.
je l ovo isti fadil koji je narodu rekao da jede manje ulja I krompira pa nece biti skupo? svi ste vi isti lopovi, samo lajete jedni na druge I ovaj glupi narod vam povjeruje hahah
Ko o cemu ,Novalic o poskupljenju
OVAJ JOS NIJE ZATVOREN OPET PO NOVINAMA UMJESTO DA BUDE U ZENICI ZA STAJE ZASLUŽIO ON NA SLOBODI A DRZAVE I JADA RASULO GORE NEGO U AFRICI.
Meni se cini da ce Niksicu u 2024.g ponovo desiti NAROD,odbrojavanje je krenulo
Vrati se Fadile sve ti je oprosteno..
novalicu novalicu znamo mi vrlo dobro da si ti i tvoja sda stranka najveci krivci zbog ovako visokih cijena.
Vracaj se Fadile, ovi utemesise sve. Mislili smo da si ti los al si za ove Elon Musk.