Komentari (382)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije više potrebno. Hajde ti u tvorza.
Zbog ovakvih mi nemamo drzavu. Kakav premijer takvi su i oni koji ga podrzavaju
I šta je bilo kad si se probudio? Jesi li pao sa kreveta?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sram te bilo keru, provociras sve ljudi. Da si covjek podnio bih ostavku, osudjen si na 4 godine tupane!!
Pa ga nije ni stid ni sram a reklamira se kako posti
Podrška najboljem premijeru u povijesti. Izdrži pritisak iz Zagreba, OHR-a, Beograda, zapadnih ambasada i naših neukih masa koji su povodljivi i koji vjeruju u sve što pročitaju a što im se smišljeno i orkestrirano servira.
Fuj Fuj Fuj Fuj Fuj Gade
Neka hvala, ne trebas nam
Zar on nije u Buhari.
AKO JOS NEKO BUDE GOVORIO DA TREBAMO GLASATI ZA SDA I DA SU ONI ZASTITNICI BOSNE SAMO IM ŠAMARČINU SPUCAT DA IM GLAVA OTPADNE!
u tužilaštvu ima predmet protiv Novalića za pokušaj ubistva bivše cure njegovog zeta, jer je bila ne putu Nivaličevim planovima
Foooodile, baš si uspješno podvodio kćerku Amerikancu iz Američke ambasade ,uz plaćene terminatore i uhode Slao si policiju da ti prati toga čovjeka, da ne bi otišao kad druge žene Čovječe,ti si ŠLJAM,povuci se u kakvu rupu Fuj Hohštapler i trgovac vlastitom djecom Koliko je koštalo podvođenje Jeffrey S Kaufman u i zaplašivanje mene
Kako te bolan nije stid bilo šta reći,gnjido
Koji ste vi lopovi lijepi Allahu.Pa vama nista nije sveto,preko mrtvih bi gazili.
U zatvor lopove!!
stidi se razbojniče
Dokaz koliko se sda bori za funkcije a ne za državu.Da mu je država bitna sam bi se povukao iz moralnih razloga.Nismo mi đaba plačali najskuplji plin trebalo je sda gamad namiriti.
odjebi
Jadni mi