Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Medijski radnici trebaju ici u zatvor zbog sponovanja lazi i obmane naroda, da ne spominjem sirenje mrznje i podjele medhu narodim/a, promociju stranaka i politike itd.
@209 Vjerujem da su to sda oglasi? Njih treba zabraniti.
@keaul Da mislis na djecu ne bi bio nacionaliste, da ti he di djece trazio bi reformu skolstva, trazik bi da se izbaci vjeronauka iz skola, da se ukinu dvije skole pod jednim krovom, da se maknu imena fasista i zlocinaca sa skola, ali ne trazis to, jer je skola nista vise od mjesta gdje posaljes dijete da malo odmoris od njega.
Na osnovu čega on smatra da su medijski radnici prioritet u odnosu na apotekare, policiju , radnice u trgovinama posebno one koje rade na kasama , inspekciju , vozače u javnom prevozu ? Ovakvu glupost je trebao dobro obrazložiti ,a ne moze jer nema uporista
Recite mi zemlju gdje medijski radnici imaju prioritet za vakcinaciju? Godine starosti i hronicni bolesnici (posebno plucni) imaju apsolutni prioritet svuda u svijetu samo kod nas su politicari i novinari u prvom redu za vakcinaciju. Sramota!
Novalicu svi mi radimo sa ljudima , eno ti trgovine pune ljudi, azel france na ferhdiji npr
Ove koje niste do sada pelcovali sada bi i njih.
Odoše medicinari u Njemačku rođak, a ti otresaj ušima nesposobnjak!
Jedino cu vjerovati da političari nisu ilegalno vakcinisani ako svi stanu u red poslije medicinskog osoblja i javno se vakcinisu istim vakcina sa istim datumom važnosti. Inače molio bl neko neutralno stručno lice kako je njih najmanje na cituljama a poznato je da smo zemlja sa najvećim političkim aparatom u svijetu u odnosu na broj stanovnika.???
Ovi u Feni svakako ne smiju pisnut protiv tebe, nema potrebe da im se ovako ulizuješ kad te nazovu za izjavu
Cega se lik dosjetio...
A pogotovo oni koji ti lizu
Novalić narod je prioritet odakle vam više ta sranja i priča, vaše je da nabavite vakcine i vakcinišete nas, dokle više sve vam j....
Nedaj im dilfa nista! Vidis kakvi su, treba im usi zavrnut!
Zacepi fOdile ziv bio
Koje godine???
Ha ha komentar
Jel se ovaj pravi glup ili je fakat debil bez premca... Novinari prije trgovaca, prosvjetnih radnika... Idi u vraziju mater Fadile. Kad se neke sjeti da organizuje proteste prvi cu biti u redu, dosta mi je gledanja ove njegove telece face
Kada si se ono ti Fadile vakcinisao ????