Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadilee mišu mekinjašu
SVI se MORAJU solidarisati sa privatnim sektorom pa i obicni narod. Svima smanjiti plate 30% i pomoći privatnom sektoru.
Smanjite plate sebi koje su previsoke nista ne radite klownowi jedni
Novalicu primice se prvi treba Racune platit sta kako sa cim da li imas kakvu ideju
Ma pola ode na njihove plate ove godine....
Boga mi jedva prođe Corona zakon. Iz drugog puta i na mišiće. Na prvom glasanju pao na drugom bez DF-a prođe. U pravu je DF, oni u koaliciji sa SDA a Vlada se ne mjenja. Fadil je zaposjeo busiju i sa svojim “savjetnicima” ne odustaje.
Fadil THE MASK Novalic
Fadile samo da znaš da ti mamu spomenem bar 20 do 30 puta dnevno
Svjedočim kontinuiranom unazađivanju standarda života poštenih bh građana zadnjih 25g, i sada autorima te loše politike trebam vjerovati da čine nešto dobro?! To bi bila glupost po njenoj definiciji
Sto ce omastit brkove stranacke firme
Smanjivati nešto što je već smanjeno je pravi posao,Titanic nam nije ravan
Vrijeme je da ti i Zlatko hurtica ostavke dadnete
@bolabola2 Samo ti briši komentar.Rekao sam da ti nemaš nikoga u familiji ko prima penziju od 340 MM ili si plaćen da to baljezgaš.Sad mi se čini da si jedan od administratora
znacajan za tvoj dzep
Kako ZAUSTAVITI ovog LIKA dok nije napravio još VEĆU ŠTETU ???
"Obicni" narod je najmanje kriv za nastanak virusa kao i za mjere koje su mu kao posljedica nametnute. Krenuti tamo gdje se stalo prije 2 mjeseca,a na drzavi je da osigura garant toga i zastitu SVIH ugrozenih. Da nas zastiti po svaku cijenu,od svih,a prije svega banaka i velikih kompanija koje koji zele da profitiraju na muci i preko ledja gradjana.Mozemo i mi uzeti kredit, ne treba nam niko da uzima u nase ime i dijeli drugima.
@Tvrtkov Treba nam garant,zastita i mehanizam ako do ovakve situacije ponovo dodje. Nikakvo smanjenje plata ne dolazi u obzir.
Najviše me muči ova rečenica pomoći ćemo ugroženim firmama, e tu je kvaka. Zašto nije rekao svim firmama? Ugrožene firme će biti koje njima daju najviše i koje su najbliže njima....
🇩🇪🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️