Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kada odem odavde, neće ni marka ući u ovu zemlju, napraviću kuću između Slovenije i Italije, negde oko Kopra. Novaliću i Cvijanovićko, napušite mi se debelog queca .
@AragonSorab Šta da kažem, pi*ke ko salate.
Jel na četiri vode....
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ko ti hebe mater, seljacino. Ja idem u junu i nikada se vratiti necu. Dosta ste vi mene muzli.
@norid2 Da znas sta ne znas, sutio bi. Ja sam im dao vise nego hiljade njihovih glasaca, a oni meni nisu dali marke olaksica, niti u privatnike ulazu. Da nemam sina, dva poslovna partnera, 29 zaposlenih ljudi - sve bih zivo rasporadao a vrijednost se procjenjuje samo nekretnina na skoro 6 miliona maraka, mali jadni covjece. Ja odoh, posto nije sve ni u parama. Jer to dole da vise gledam, necu. Sad sam u Norveskoj, i pripremam sebi teren za konacno mahanje i zbogom u junu.
Moj zavjet je da se ni mrtav ne vracam.
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Fadile oprosti xD
svi koji odlazite neka je sa srecom i da nadjete najbolje poslove i zaradite veliku lovu,ja sam tamo bio i vratio se i ne bih nikada vise otisao,Novalic ma mozda i nije dobar ali radije cu trpiti njega nego one tamo,jer tamo si niko i nista stranac cak i kad pasos dobijes onda si naturalizovani stranac
Bolje sutra dolazi kada vas bagro ne bude
Novalić: Ne planiram uvesti porez ljudima koji odlaze iz BiH IZJAVA ZBOG KOJE BI TREBALO DA SE ODMAH IZVEDE PRED STRELJAČKI VOD! Zamislite, on ne planira!?!?
Predsjednik Vlade Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić izjavio je za Klix.ba kako ne planira uvesti porez ljudima koji iz BiH odlaze raditi u inozemstvu, ...... Fadile ba svima njima mozes se napusiti kur.ina i pi.ki jer oni svoj porez placaju u drzavi u kojoj i rade a jos i tebi za placu. Pozovi M.Cerica da ti isrjera te sejtane i sihire iz tebe . Nagrajso si ti debelo bolan .
mrs u pm
Eto jos ste i njima trebali.
Wtf
cuj ovo....hahahahahahaha koji ba porez haahhaha
Pa uveo bi da ima nacina, ali posto nismo u EU ne moze. A kad bi i uveo ja bi prije trazio ispis iz drzavljanstva i to platio par hiljada nego placao porez uhljebima njemu i Dusanki Majkic da se bahate.
jedva cekam oktobar 2018 da vidim ova vnago kako kupe prnje
Mirnelica daleko su izbori, mogu oni toliko stete jos nanijeti da se vise nikad ne oporavimo, a vec jesu
oderat ces ih zato preko akciza na gorivo jer ce time poskupjeti sve, i put onih koji idu vani i trosak narodne kuhinje izmedju ostalog.
pa nek neko kaže da fadil nevalja
Papak je sebi umislio da on odlučuje i uvodi i ukida zakone i sl... Jel ono Foča? Rogatica? ... ma ib
gracanica
Učite njemački!!