Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo se i ti mijesas u svaku aferu
FADIL je doveo budžet FBiH na 6,7 milijardi maraka!! Ali medijski linč koji trpi ovaj čovjek ne nezapamćen! Državnih para ode u havu svugdje recimo ALUMINIJUM 300.000.000.00 KM Da li ste čuli ikada da je neko barem upitan kroz medije gdje nestadoše toliki novci? Jok! Ne može se stići od sataniziranja Fadila!
ti si vrlo ograničen Fadile
Pustili ih ameri niz vodu pa SDA bagra kmeci danima 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ma kakvi ogrnicen, on je samo pokvaren
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fadil je za Nikšića Anštajn... Realno
Ako Ameri dignu ruke od svog daytonsko čeda brzo će umjesto BIH bit NEBIH. Da sam Bošnjo dobro bi pazio što pričam o "najdražaoj ambasadi" i s kim se družim po Sarajevu.
Jel ciklus ili cirkus????
Postizborni cirkus...
U koliko si ti afera i kradja umjesan to ni sami bog ne zna.
PA JBT...TI MORAO REAGOVATI.TI?!!
Nevjerovatno kako glupp covjek moze daleko da dogura
Kaćeš nam novce fadile vratit
Budžet je digla inflacija majmune maloumni, prestani više prodavati šuplju slaboumnim
ispravka: Postizborni cirkus
To bosnjaci pljujte po svojima koji rade i ostvaruju izvanredne rezultate u teskim uvjetima. A stanite na stranu rusitelj BiH, izdajnika i nedobronamjernih pojedinaca stranaca. Trujte se Face tv i Avazom dokazanim prijateljima rusitelj BiH.I onda ocekujte da vam bude bolje.
Koji su to rezultati u teškim vremenima? Misliš ovo što je inflacija pojela i ono malo mrva što je imala ova sirotinja ovdje , trideset godina samo sirotinju pravite i sad se hvalite kako ste im izbili iz džepa inflacijom i ono malo para što su imali, to nije brate za pohvalu to je tragedija , vi ćete žestoko odgovarati pred bogom jer haj što radite sebi korist na tuđu štetu što je najveći zapisan grijeh ali vi ni obraza nemate pa se s tim i hvalite ama fuj fuj
Kojim rezultatima,
Ma trebalo je svima sa crne liste zabraniti kandidaturu na izborima
Nemoj više da reagiraš pametniji si kad šutiš,konjino
Da ima mrva pravde trunuo bi u zatvoru
Gdje su nestale 100tine miliona KM Fadile ??? sve od respiratora do ventilatora.