Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ovog kiklopa on koristi informaticke alate, pa jezik kao alat govora ne znas da koristis debilu jedan . Ti ces nekome nesto da objasnjavas ccc, kakvo samouvjerenje polupismenog primitivnog lika. Vece samopouzdanje od profesora doktora ima , ne nisam mislio na Sebijicu hahaha uh pa nije ona vise ni doktorka ni profesorka, lapsus.
danas sam naucio da je FB informaticki alat
test
FadITiv.....
I ti degenu provjeri šta potpisujes prije potpisa. Ps kupio si kuraz od respiratora
rekao covjek.koji ne zna ni masku da namjesti, vrsni informaticar
Čuj kako ACM 812 A gnjida provocira, Gates bi mu pozavidio.
Nasa Stranka Produzena Ruka Srbijanske Drzavne Bezbednosti -DB
rece dilfa koji masku ne hna staviti!
Fadil kralj!
Opet ti fadilaga lopovcino stara pametujes a ceka te robija lazes i na Ramazanu ljigo sdaovska Munaficka pljuc👎👎👎
Toooo Fadilaga,,trpaj i ne vadi💪
Šta ćeš ti jado odgovoriti, pa ti nisi ni masku na lice znao da staviš.
Znači Ured Vlade Federacije BiH za odnose s javnošću, koji plaće dobija iz budžeta koji pune vjernici, nevjernici, ateisti, i svi drugi, otvoreno želi smrt svima onima koji nisu muslimani... Fino, bome... Gradjanska država po mjeri Fadila Novalića, i SDA. 🙄
Ovaj novalić dijeli lekcije a navučen ko zadnji bekan,građane tk ostavio u putnoj blokadi a odatle dobije najviše prihoda i još pametuje a logika i znanje munn anivou djeteta sedmi razred.
Sta ces ti kome pomoci. Pravis lazne profile na fb i hvalis sam sebe.
Fadile, najbolji premijeru ne uzmiči ni centimetra udruženom z. p.-u