Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gde su pare od akciza jadu i bedo???
Ne zna se ko manjinama vise bosnjacke love poklanja, SDA ili SDP ili SBB. Sve tri stranke u opoziciju staviti 2018.
klirinski dug!?!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I Fadil ko Kim Yung povremeno izbaci raketu razlicitog dometa pa sad ocekuje komentare i reakcije
Valja vama vratiti prvo minus sto su Radoncicevi kadrovi napravili u Elektroprivredi. Vise o tom nevjerovatnom "uspjehu" procitajte na http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/58865/kako_je_elektroprivreda_bih_potonula_u_milionski_gubitak_radonchicev_pulen_dzemo_borovina_prodavao_struju_aluminiju_po_33_a_kupovao_na_berzi_po_120_eura.html
frljavo seljance i njegovi imaginarni putevi ;D
A gdje je tu Krajina?
Eto hajra za Novalića, viši cilj,za puni tal sa podobnim i fleksibilnim izvođačem
E ovo je konj, a ne ti......potpuno nezainteresovana faca u dijalogu, bleji u telefon, pare ce biti preusmjerene na njegov racun.....udri po fukari kad se niko ne buni...
Jedan od onih....
Fadil=Potemkin
5 Mio. Turista iz Srednje Evrope ceka da se za par sati spusti na more, a on o Gorazdu!? Jest da je ova cifra smijesn za takav jedan poduhvat ali od nekud se mora krenuti.
ma fabrike pravite lako ćemo za puteve
Da nema ovog glupsona Novalica trebalo bi ga izmislit. Lik je vrh vrhova. Sta mozemo ocekivat od drzave kad nam ovakvi ljudi vide drzavu. Svaki dan prica o brzim cestama i autoputu niko ne prica da napravi tvornicu da zaposli narod. Nema veze samo vi pravite brze ceste i autoputeve tako ce narod brze napustit ovu propalu zemlju.
BiH je na putu propasati
Ova slika je idealna za "So, you tell me..." meme
Na ovom se vidi da se o skolu nije ni oceso.
SDP na aparatima.
ovaj novalic ima oci lopovske frljave
Realno mislim da Fadil najbolji premijer od pocetka premijera federacije