Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad već dokazani kriminalac, opet nešto mutlja
Jel sad nekom jasno zasto spinuju da ovi kao izdaju drzavu jer idu sa njihovim dugogodisnjim partnerima u vlast. Pa zato sto ce popadat ko kruske ako ovi dodju na vlast. Kakvi su to jazavci.
Koliko nema skrupula da nas postene ismijava. Zato sto mu jos neko iz sda garantuje da nece otici u KPZ. Zasto se sda bori da imenuje svoje suce?
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
izvinjavam se ali novalić i obrazovanje ne idu u istu rečenicu
Ovako ljudi paušalno ocjenjuju u 90% slučajeva
Sad je srebrni lopov
Mislim da se trebaju kazniti i ostali sudionici koji su joj to dozvolili, nije mogla sama, i da se poniste svi ispiti koje je ona ocijenila, i da svi ponovo polazu predmete koje je ona predavala. Bez toga, ako samo nju kazne, stoji prica da je rijec o politickom progonu!
Kad ćete je više uhspsit i okrivit za prevaru???????
njoj Bog nemoze pomoći a i ne treba..
sebiju nemoze niko spasiti, samo još optuziti i ua ubistva zbog tespiratora i nesavjesnog lijecenja.. da ima bar malo obraza sama bi odstupila sa svih pozicija, ZLO JE VELIKO
Kriminalci su zbili redove.
Zasto ponizavate studente koji su uredno zavrsili fakultete? Pokazite diplome, sami sebe preispitajte kakav ste karakter kad bez obrazovanja pricate o politickom progonu. Stidite se
Nije tzv bitka za drzavu nego istinska jel u ustavu stoji da klubovi naroda nazalost odlucuju o sazivu vlasti sve probosanske stranke trebaju se udruzit i ukinut mogucnost klubovima naroda da odlucuju o svemu, sda je za isko sad mebi bili u vlasti
Mogao si tako I krivični zakon poslati na propitivanje ustavnoisti, pa ne bi bio osudjen
OK Ustav i obrazovanje? Veza? Ne pise u Ustavu valjda da svaki coban koji je jeo šipurak i izliječio proljev moze bez fakulteta postati hećim pa zabolilo velemudrijase zelene.
Sve će hin povuć Prva Dama na dno!
Ima li kraja sda kriminalu ??????? Osudjeni kriminalac pruza slamku spasa za kriminalca koji bi trebao odavno da sluzi dozivotnu !!!!!!!!!!!!!
uskoro diploma sa univerziteta srebrena malina d.o.o
Krimos krivooki o zakonu hahahahaha
misija ove generacije je kriminalnu hobotnicu zvanu SDA likvidirati
Sile zla. Mordor. Orci.