Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA LJUDI MOJI IMA LI LUDJE DRŽAVE OD OVE.POLA USK ODSELILO I SVI BJEŽE IZ BIH A OVAJ PRIČA NEBULOZE.
Covjek je naveo 5 projekata koji se Krajini obecavaju 20 godina i onda nas proglasi nezahvalnicima. Pa da smo ista dobili, ne bi se zalili. Ali dok se na ostatak drzave trose milijarde za autoputeve mi ne mozemo da dobijemo 30 km brze ceste ili 10 km obicnog puta do strbackog puka. Novalicu, reci sta je Federacija uradila za nas ali ne pricaj o stvarima koje obecavate vec 20 godina!
bitno da je rosic zadovoljan
Meni smrdi ova posjeta novalica zestoko, sta li smjeraju?
"Ne stoji činjenica da je zapostavljen USK, jer kad pogledate poljoprivredu ili najavljene cestovne projekte, tu postoji asimetrija" Ne stoji činjenica? Pa ako je činjenica onda nema šta da stoji ili ne stoji. Činjenica je faktičko stanje. Možda si htio reći: "Ne stoji špekulacija" ili "kvalifikacija". Imate li vi škole, iskustva, odgoja, ma bilo čega u toj svojoj kloc-glavurdi?
Nista Krajina ne dobija od 95te. Sve sto je po Krajini izgrađeno finansirala je velikim dijelom njena dijaspora!!! Istina živa! Popricajte sa bilo kime iz Krajine ali da nije političar i reći će vam situaciju.
Zato je stranka droge i alkohola i izgubila u Krajini..
Ti dobijaš srazmjerno svojim glupostima koje izvaljuješ.
Fadile oprosti. Ako je tako slažemo se da odbijem od te pomoći koliko misliš da treba i preusmjeri je u Centar. Tamo je potrebnija.
Kakav mrtvi bezobrazluk. Covjek prica o projektima koji se obecavaju USK vec 20 godina. Jednostavno, prestanite pricati tu pricu o brzoj cesti Bihac- Krupa. Prestanite pricati o aerodromu. Prestanite pricati o cesti do Strbackog buka. PRESTANITE DA PONAVLJATE SVOJE LAZI: PREEEEEEEESTAAAAAAAAAANITEEEEEEEEEEE
Ubij se parazitu, lesinaru, bilmezu, debilu!!!!!!!!!! Ne docekaj jutro!!!!!!!!!
Fadile oprosti. Ti si nase sunce zbog cijeg sjaja ne mogu vise da gledam. Hajd i to, al mi udara i na usi pa ne mogu vise ni da slusam. Jedino mi nije jasno sto sve slabije govorim.
Cobane, vrati see, ovce tvoje ne mogu bez tebe()
djelimično jeste a djelimično nije :D:D:D benm ti premijera......
Jah budale. Svi smo zapostavljeni, pa cak i Sa zbog nesposobnih na direktorskim pozicijama. Kako cemo imat napredat kad je sve korumpirano, a i sto radi unistavate.
O brzoj cesti Bihac - Krupa se prica zadnjih 15 godina. Daleko ste dogurali, cestitam! U međuvremenu, omladina masovno napušta sve gradove USK. Krajisnici da su pametni, odradili bi jedan referendum i pripojili se Hrvatskoj. Ionako su referendumi ovih dana popularni.
Sta kaze novalic, postoji opticka percepcija? Novalic postao oftamolog?
Ima jedna stvar koju je jako teško priznati i nama Srbima a još teže priznati Bošnjacima.Činjenica je da je sadašnji Srpski nacionalni korpus prilično izmješan, a da su najčistiji Srbi na svijetu ustvari današnji Bosanski Muslimani. Jbg, to je tako, klasična balkanska bizarnost.