Komentari (470)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jake droge 100%.
Dodikove
Fadile jarane, prije bih dao pare Milanovicu ili Vucicu, nego bilo kome iz SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Poserem ti se u ta usta debilna
Manje price o ratu a vise o osnovama ekonomije
BanAjdzent007 ajdzente, ti si cinik.. a cinici su gubitnici
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zasto ne zatvore ovu budalu ko ga pusti iz ludnice?
Laže ko pas!
Pa gdje si Fadile Q*CEM katran miješ'o i to zagoren.....
Svi su pravo ljuti, a glasno se šuti jer sadaka land nema happy end. Oprali ste pare na maske i šatore dabogda vas kačili na vaše respiratore. Fadile jebi se i ti i Vlada Federacije"
Premijer dijela države pred raspadom još nijednom rečenicom se nije dotakao političkih problema u kojim se država nalazi. Njegov zadatak od gazde Bakira je jedino OTETI što više novaca od naroda i privrede.
volili bi i mi …
Pa štaće i on bi volio da je bogdo normalan ali nije
Novalicu, ti definitivno nisi normalan.... Lako je ulagati iz tvoje pozicije budzetskog parazita, sto licno, sto sa svim svojim firmama, plus sa stranackom zaledjinom, pa tebi to izgleda super. Stvarni zivot je nesto drugaciji, ali ti o tome nemas pojma. Da imas, ne bi valjao ove svakodnevne gluposti koje valjas...
Stočaru jedan,od čega štedit kada ti u par dana pokrades milione maraka,narod nema za kruh i mlijeko........
Doprinose uplacuju sami sebi??? OMG poslije ove izjave proci ce mnogo godina prije nego vise ikad otvorim clanak gdje premijer nesto govori
Ja ću otvoriti firmu i ulagati sutra ako nece biti vise povlastica kao sto je bilo sa Malinama. Želimo svi biti ravnopravni na tenderima ! Neka se najbolji kvalitet pokaže uz profesionalnost i samo tako ce imati smisla pokusaj podizanja standarda u BiH❗ SVI NA PROTESTE ❗❗❗❗
Bacio si oko na 14 milijardi, mašala. Štediše, dobro se čuvajte.
Bacio si oko na 14 milijardi, mašala. Štediše, dobro se čuvajte.
Naslov je upravu jer kada stedis prvo nemas velik povrat u kamate makar stotine hiljada stedio a drugo iz godine u godine vrijednost stednje opada zbog inflacije. Kod ulaganja prvo postajes jedan od vlasnika firme u koju su ulozio, drugo sto vise ulozis mjesecno imas veca primanja i trece ako znas kad je pravo vrijeme, mozes prodati kupljene dionice za duplu i troduplu vrijednost.
To, što si još na slobodi, govori sve o stanju našeg pravosuđa. Ti bi trebao biti u istražnom zatvoru i da te stražari dovode na suđenje.