Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada ce Srbija platiti naknadu za bespravno koristenje HE na Drini?
Hahah kad se bulevar neki dan zajebo pa napisao na ijekavici xD ubi se lik glumeci laznog srbina
Između 7 i 9 milijardi zbog čega taj dio granice je još sporan. Nude Bosni njivu u blizini Višegrada. Naprave bh Srbima od tih para ambulantu i vrtić koji nazovu Srbija i oni sretni. A što bi za te pare dobili 100 vrtića i 100 modernih bolnica kako u tom dijelu države tako i u cijeloj baš ih briga. Nek je pive, šatora i pjevaljki i igranja kola u kojima se pjeva o novim Srebrenicama i Vukovarima. Eno pun YT.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Novalic se sluzi pricom kao da je BiH podijeljena u dvije drzave. Vucic je rekao BiH a ne FBiH. Mogao je Novalic uzeti podatke samo za Sarajevo pa bi slika bila impresivna. Novalic nastavlja obmanjivati gradjane BiH.
Fadil razdvaja RS i FBiH! Fadil ne shvata koliko su ovi napredovali da nas nisu prestigli, ali nam pusu za vratom. Dok mi spavamo, drugi rade.
Ovo se čini kao natjecanje dva prosjaka Srbija i BiH su toliko zaostale za normalnim europskim državama da je samo pitanje dana kad će proglasiti bankrot. Srbija se razvija enormno povećavajući vanjski dug. Uzimanjem kredita. Znači na račun svoje djece. BiH čak nema pare da plati izbore, pa se mora namirivat posebnim mjerama. Da nije dijaspore sa svojih nekoliko milijardi eura davno bi propala. Zašto? Zato što su lopovi na vlasti
Ma ja, mora da Srbi troše 30% više ulja, jelde
PA TVOJU PLATU NEMA NI PUTIN
Opet se ovaj provaljujeDe nam Novaliču prezentuj koliko se brašna ulja soli može kupiti u Srbiji od prosječne plate a koliko ovdje....Ne soli nam pamet nismo blesaviTamo su ogranićene marže na životne namirnice.
Kako god i sta god mislili, brojevi ne lazu. Srbija se vec par godina razvija i raste mnogo brze nego sve zemlke bivse yu. Neuporedivo je jaca nego pre 10-12 godina. Ovim tempom ona za nekih 7 godina stize i Cro. Voleli ga ili ne Vucko razvija Srbiju bolje nego iko.
Jeste,ostali će stagnirati za tih 10 godina koje su u stvari 50.
S prosječnom platom, BiH građanin može kupiti nešto više od 40 posto potrošačke korpe. Čime nas to zabavljaš Novaliću? Ni u Srbiji prosječnom platom ne možeš pokriti cijelu potrošačku korpu, ali možeš duplo više nego kod nas. Koliko tek neko ko ima platu ispod prosječne, a takvih je više, može kupiti stvari neophodnih za život? Koliko ima nezaposlenih? Šta je s onima čije plate ulaze u prosjek, a ne isplaćuju im se?
Raja jel takvo blagostanje vlada u BiH? Ako je da se vratim
Nije govno neg se pas posro
Mnogo ljudi iz Bosne zive u Srbiji , to sve govori
Zaboravlja da Srbija ima 3 miliona radnika a Bosna manje od milion
Ovaj uračunao i topli obrok , hahahah
Pa topli obrok i putni troskovi se ni u Srbiji niti bilo gde u svetu ne uracunavaju u neto platu,u Srbiji je veca neto plata nego u BiH to je cinjenica,Beograd ima veci GDP od Federacije
fadile ko Boga te molim suti ovo malo do izbora. Cuj kod nas plate s toplim obrokom vece od plata u srbiji. Jel to fadile u srbiji nema toplog obroka? Ooo Tito dragi ko je nama premijer 8 godina, frajer plivadon zivota mi
Isti ste vi obojica .Na drzavnim jaslama ste vi godinama..I samo iznosite podatke a ne pitate kakoje privtnim firmama .Smecari jedni