Komentari (310)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izuo kaubojčinu iz cipela. Preznojava se kauboj jer je 80 miliona sprčeno u montiranu aferu koja će rezultirati oslobađajućom presudom. Drmaju se fotelje u Washingtonu jer je neko mislio preko Fadilovih leđa oprati 80 miliona!
Ima li iko konkretno reci sta nije tacno u ovom fadilovom obracanju. Da demantuje cinjnicama i ergumentima a ne glupostima tipa vidi mu glave
Ko o kome kur...o postenju. Novalicu pokrij se po ušima, šta si ti lošeg uradio BiH da ne može oprati more vode. Tvoja kriminalna politika je uništila F BiH I BiH da svake godine odlazi iz naše države i mlado i staro. A ti se pravu budala i sve druge krivis za ono što si sam kriv i uništio. Srami se Novalicu
Pa jos se ovi banditi koprcaju daj micite to vise sve u Zenicu preventivno dok nisu sve unistili bagra banditska
I Ameri poceli slati koje kakve klosare i trecerazredne diplomate.
Šta ima inžinjer
Pust ba ovo nego dizel ti sebi ovih 1080 km.Naravno koje si ti obezbedio za sve budjetske korisnike iz poreza gradjana ove izjebane drzave.
Federalna Vlada postoji punih osam godina - iako joj mandat traje četiri. Dovoljno rečeno o legitimnosti! Zapravo je riječ o uzurpatorima.
Uzimajuci sve dobro koje je uradio najbolji i najposteniji premijer FBiH treba OBAVEZNO Fadilu Novalicu uruciti ZAHVALNICU za nesebican i veliki doprinos nasim gradjanima i institucijama u FBiH. Pozivam zastupnike da ODMAH PREDLOZE tu inicijativu kako bi se to kroz institucije sistema i realizovalo. Podrska za najboljeg i najpostenijeg premijera Novalica u daljem radu za gradjane i institucije u FBiH da jos vise unaprijedi ekonomsko-finansijsko stanje u FBiH.
PREMIJER Novalić se nikada nije trudio da bude popularan i slatkorječiv, već pošten, produktivan i efikasan. Rezultati njegovog rada su jasno vidljivi, a kritike su ostale mrtvo slovo na papiru, uzalud potrošene minute na TV ekranima. Svaki put, bez izuzetka, Novalić je bio u pravu, a njegovi kritičari u krivu. Samo su zbunjivali narod i nanosili štetu. Zato i ovaj put trebamo vjerovati premijeru Novaliću, uzdati se u Vladu FBiH i podržati mjere koje oni predlažu. Bravo Fadile.
Uporna, obmanjivačka i lažna kampanja koja se vodi protiv premijera FBiH Fadila Novalića stvorila je sliku neuspjeha Vlade koja ne odgovara istini niti realnom stanju stvari i odnosa. Aktuelna Vlada FBiH je, sa svim svojim problemima sa kojima se nosi, bitno uspješnija od prethodne vlade koju je neuspješno i kminalno predvodio nrpotista , lopov, i traktorista Nermin Nikšić, a naročito od Vlade RS. Novalić je uspio vratiti sav dug što je lopina Nikašić napravio i pokrao.
Fadil Novalic radi BiH i Federacija se gradi, jer svima je potpuno vidljivo da je Fadil daleko najvise uradio do sada od svih Premijera koji su bili u Vladi Federacije. Puna podrska za Fadila Novalica postenog Premijera i Vladu Federacije da nastave ovim putem. Nama vise i ne treba MMF jer je budzet u Suficitu prvi put od kad postoji Vlada FBiH. Velike promjene na bolje je uradio Fadil Novalic, to svako realan i pametan vidi i zna. Bravo Fadile.
Fadil je upravu. Zatekao je prazne kase a radnike Konjuha, Igmana, Aide, Dite....na ulici. Uveo dj doplatak, poridiljne i boracke naknade a penzije vise ne kadne i podigao ih za 200 maraka. I sad bi ameri da vrate komunistu Nermina Niksica kojeg narod nije ni izabrao jer zna narod da je sve to bilo na nuli. Vodi ti njega Marfy sebi u Ameriku 🤣
Da imaš imalo obraza i srama ne bi išao iz sudnice na posao. U normalnoj zemlji i najmanja afera podrazumijeva odstupanje sa funkcije. Čista demagogija..
Zaista nemam veze sa strankom ali po rezultatima definitivno ovaj covjek je najbolji premijer do sada, i onaj nesposobni blechak Nikšić hoce sada na tu poziciju da sroza drzavu u temelj !!!
Fadil nametnuo poreze, bolje rečeno, pljačkao vlastiti narod, a pare išle u državnu blagajnu, da bi naši zlotvori političari bolje trošili. Svaka čast ljudino.
Fadile vrati naše novce što si pokro