Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4 komentara, ali zato svjetska pitanja Bošnjo bistri.
Ovo je sve zbog novog puta. Ko kad sad svako dolazi i baca opuske.
samo nek gori zasluzeno svaki metar!
KUPITE KANADERE BAGRO!!! Da vatra dođe do vile nekog politicara mozda bi ih tad nabavili
Kako očekivati da je političare briga za požare kad nemilosrdno uništavaju prirodna bogatstva. Uništavaju trajno planine, vodu, zašto bi ih bilo briga za požare
Podmetnuli ruski specijalni operativci kako bi stvorili diverziju i ponovo započeli ono što se dešavalo u devedesetim. Vec viđen i zastarjel model. Ništa od ovog se ne dešava slučajno i to baš sad.
Gdje su sada SDA,HDZ i SNSD
Pocnite razmislati o pilotima da se obuce za kanadere (5 god obuka ) , kupit ce gradjani kanadere , vi necete sigurno !
Pa zar nisu u stanju iznajmiti kanader, pa koliko kosta da kosta!
Prosli godina u Turska bio tako pozar. Dosta budala neka reko. Ja cu eto vama neka vi si te kriv pokvaren. Zna ko sta pisio prije sad sta pisi. Idi pomogni valjda ima kuci mali kanta.
Nek se angazuju ovi ugostitelji sto puštaju radio Dalmacija u kafićima…
Nek im gasi država čije se zastave viore tu.
Viore se zastave hrvatskog naroda i viorit ce ae zauvijek, a ne Republike Hrvatske ako na to mislis. A sto se tiče pomoci Hrvatska će pomoći kao i vise puta ove godine.
Željko je na Sejšelima o vašem trošku. Sad će on nazada da vas zamlaćuje šupljiranjima.
Gledaj bnotova sto hoće od BiH da naprave zemlju slučaj. Kad gori u Hr ili Srb to je požarčić a ovdje odmah zovi vladu, zovi Bakira, Fadila itd. Providni ste narod vas provalio
Za sve ove ljetne pozare su krivi NEMARNI pusaci koji bacaju opuske i ne gase ih. Moras biti bas debelo neotesan, nekulturan ili nadasve glup da bacas opuske na ulicu, ili u prirodi!
Politicari odlucuju kad ce kanader postati respirator.Mi smo predobri i u tome je nas problem.
Jel se ijedan od ove trojice papaka oglasio ikako ili jedan drugom pa ovaj drugi trecem drkice bacaju???
Sarajevo kao glavni grad Bosne i Hercegovine mora regovati na ovo. Ovo je pozar u BiH... Gradonacelnica Sarajeva , Premijer BiH, Federacije , Predsjednik......Zasto ih boli briga za Neum, Citluk, Janju....
gradonacelnica ce gasiti s facebooka.
Covjece alarmantna situacija,a pet vozila i 12 vatrogasaca,pa koliko treba stete da se nanese da bi drzava reagovala.