Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je l' mi to hoćete reći da spaljivanje otpada nije već zabranjeno? Može ko god hoće paliti šta god i gdje god hoće? Kakav gnjurac od države, boktemazo.
Tako ti je to kad fukari udovoljavas
Stotine rostilja uredno radi svaki dan, cevabdzinica mrkva ugusi pola dobrinje i nikom nista.
@jesjes vlasnik mrkve je olos generalno sa politickim vezama. odavno iz principa necu tamo da udjem..
Dali su subvencuju na kupovinu kotlova peci na pelet i kad je narod kupio DEBILI, ODGOVORNI,VLADA podigli za 50 % cijenu peleta SRAMOTA.
Koliko je gradjanima poznato ovi propisi vec odavno postoje. Kakve "nove" mjere??
Ne treba par-nepar, treba potpuna zabrana koristenja auta ispod euro 5 standarda ali ne mazanje ociju tipa ne smijes voziti glavnom cestom ali smijes sporednim ukljucujuci kamione i autobuse... Zabraniti dalje gradjene zgrada sa spratnicom vecom od 10 spratova a ne dozvoliti da se na pofalicima pravi kompleks od 16+ spratova koji ce i ovo malo protoka zraka sto je ostalo nakon tibri, bosmala itd da blokira.
Eh da i obavezna detaljna provjera na tehnickim ovih lola sto "tjuniraju" auta tako sto im skinu DPF da im "prodise" auta - jebes narod sto ne moze disati...
bitno je da se piše o koroni a o ovome što ćemo svi za 10 godina završiti na onkologiji tek sad se sjetili
Pregledajte vi naftu a narod nedirajte jer vas sekunde dijele od gadafijeve sudbine
Kakva je logiga prođu redovni tehnicki a poslije toga ih salju na vanredni ?!
hocemo par-nepar tablice 😂
Hahahahaha Kakve su ovo mjere? Zakon je vec propisao i definisao spaljivanje otpada i vanredni tehnicki. Ove mjere vec postoje. Kakvo prodavanje magle!!!
moja mazda od 305 konja će automacki ići na pregled... al bitno je da prođe golf 4
Ne mozete uraditi vanredni tehnicki, napravite sistem da svaka skula ne moze proci tehnicki!
Trostruko i vise oporezujte drugi i treci automobil u jednom domacinstvu.Obiljezite rezidentne i zabranite svim ostalim voznju uzim gradskim jezgrom.Zabranite uvoz uglja u KS,porusite bespravno izgradjene objekte i rijesili ste problem.
Joj mjera majko moja i opet obican instan treba raditi neciji posao. Stoka smo i ne znam samo sto nam treba ova gluma kad svi znamo da nista od toga.
i dalje izdaju dozvole za gradnju velikih zgrada .u 'vazdušnom koridoru' .koje zaustavljaju strujanje vazduha u Sarajevu a nama prodaju maglu ovim 'rješenjima'
Muslimani bi trebali prestati da se griju na stare gume, plastiku, stari namjestaj i slično. Podaviše nas sve.