Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramo Isak je utjelovljenje najgorih osobina u bošnjaka...oholost, bahatost, kvazipatriotizam te iskorištavanje istog za profit.
Pravi trojaner. Minken patriote i Čovićeve i Dodikove av av av..
Negiranje Genocida može, Razdruživanje i izvanustavno djelovanje može, rad na trećem entitetu može ali odbrana ove zemlje ne može, to je mržnja za CIK, Krivosuđe, Dodikove i Čovićeve sudije.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovo treba tužiti zbog povrede naših očiju
i povrede inteligencije.
Ako srbi mogu imati Milorada, hrvati Drooagana, ne znam šta je sporno da i mi bošnjaci imamo Ramu...
Naser Orić i Sefer Halilović...,. Ratni zlocinci
Slazem se sa gospodjom Sanjom, isto sam pomislio. Predlazem da se uz ovu istragu urade jos neke istrage za "govor mrznje"pocev od Ne zelimo da udisemo isti zrak s vama pa do negiranja genocida.
Hebeš kaznu publicitet je izazvao, neko ga savjetuje dobro kad je marketing u pitanju. Ramu potcjenjuju ali izbori će pokazati ca Ramo narodu daje samo ono što narod želi.
Ramo teška dagnji!
Ne volim Isaka, komplet porodicu, njihov krkanluk i silu. Ali covjek radi identicno sto i Nesic, Dodik, Stanivukovic itd. Populista, hajca narod, rijaliti zvijezda, sve samo da osigura fotelje sebi i familiji.. Ako je Isakov spot govor mrznje, onda su i Nesiceva tri prsta, Stanivukovicevo negiranje genocida i Dodikova podrska ratnim zlocincima.
Kad covjek pomisli nemoze gore pojavi se ovaj
Lahko je huskati rat i tudju djecu gurati da ginu, hajde svoje sinove izvedi na prvu liniju pa da vidimo koliko si spreman za taj rat. Lahko je to, ti komandujes a djeca u logistici. Mani se suplje price
Od devedesetih pa na ovamo je stvarno svega bilo ovdje kod nas, ali ovakav parmecijum da bude na ovoj poziciji, ja sam 50 godina zivota ne kontam. Boze sacuvaj!
a fol kontas ove ostale,de ne rise
ko je ovaj celo do neki dan nisam ni znao
Super indijanac!!!
Milioner lave a mi zdravorazumni.15 dana od plate imamo.para,poslije gledaj kako ces
U iščekivanju rata, Ramo jedva čeka da postane neki general sa barem 5 zvjezdica
Spot jeste debilski i nacionalistički, ali pretjerivanje je reći da je i govor mržnje.
Pa nekima je govor mrznje kad hoces braniti drzavu u kojoj si rodjen, anije kad mases 0ZP zastavama i radis za drugu drzavu
Ramo Ramo prevarante
Mislim da je zastava u spotu natakarena na pvc cijev od jednog cola ona zelene boje sto se sad ugrađuje umjesto metalnih.
Meni je fascinantno kako ovaki likovi dodju na tako visoke pozicije, valjda kad vide da je neko bahata budala konta ovaj je za ovog posla, kad vide da si obrazovan i pismen, neces biti ni portir u drzavnoj sluzbi kamoli ministar, takvi im kvare koncepciju
Pa znas kako...imaju jednu ruku prevage u parlamentu i onda mogu sta zele
Sklonite ovog das nas ne bruka