Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što bi miloradovi rekli: nova "odlazeća" administracija! ;D
Bosnjacki lobisti spustenih gaca nestrpljivo cekaju u redu da lobiraju za gradzansku BiH.
odlazeca koja nije legitimna, to si zaboravio 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ovog ambasadora ce mrki međed nazvati neprijateljem srpskog naroda. Da se kladimo?
Nešto mi ovdje smrdi, Ameri idu preko Lukavice...
Dobro došao Majkl, samo nemoj da miriš narode u Bosni. Nisu narodi u svađi. U svađi si oni koji su samozvani lideri naroda, a inače su vođe mafijaško - političkog i državnog kriminala. Počisti tu trojku i njihove jatake i biće mirna Bosna, koja traje već 1000 godina!
Care pošutaj ove klošare ako Boga znaš.
Voli li falus kao prethodni?
Je li ambasador ovaj u farmerkama ili ovaj u odijelu...zbunjoza...
Svi oni dođu puni elana, a kad ih ovi naši gulanferi uhvate levatiti ohlade se. Evo ovaj kao kauboj, kao da je sad s konja sjahao, a i ne sluti sa kakvim indijancima ovdje ima posla.
Welcome
kazu da ima celu listu upozorenja i pretnji . vezbao je danima da pravi zabrinutu facu.
Welcome!!!
Ovi američki ambasadori ko tariguz se mijenjaju!
Stigao pembritin za rusofile
Murphyev zakon... Eto ti ga sada, welcome.
Welcome!
Smjenio Dodik Nelsona...
Xbte godinama sistematski rade uz pomoc svojih matica na svemu sto bi ovu drzavu moju jednu i jedinu Bosnu i Hercegovinu cinilo nefunkcionalnom i onda ovde komentarisu kako smo protektorat. Koje licemjerstvo i fasizam. Eto mi svi ludi ne znamo cime se bavite i ko ste i sta ste. Al polahko.