Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Efendicu 👏
UMJESTO DA BUDE ZAVRŠEN KRAJEM MAJA BAZEN ZAVRŠAVAJU MJESEC DANA PRIJE ISTEKA SEZONE. NEVJEROVATNO DA SE NOVAC GUBI NA TAKO BANALAN I GLUP NAČIN! NEPISMENA STOKA!
Taman kad prođu vrućine i ako se voda ne grije može se u vjetar baciti do iduće sezone.
Dobro Rumenige aferim dobar potez
što kod nas ljudi vole kakit, eto otvara se u po ljeta, al što nije prije mjesec dana...eto nije. kome ne valja nek ne ide.
Kad odalamiš u vodi, pločice počnu da otpadaju...
Samo Bentbaša zapuštena i propada !!!! Boli čorbara neka stvar za bazenom...daj njemu samo kakvih ploča da može popločavati i ugraditi se u tender !!!
Hadži čorbu napenalit za uvjek samo radi Bentbaše nemogi da ugrade silarne kolektore za zagrijavanje preko pumpe i filtera neka ide gradska čista voda nemora iz Miljacke
..bo grad bez rijeke.
otvaranke bazena u septembru...
Kad počneš na VRIJEME, onda i završiš na VRIJEME !!! Najbolji je za kupanje u SEPTEMBRU i OKTOBRU !!!
A da ne kazem da se poceo graditi prije 6godina
Novi bazen na Dobrinji bi trebao biti završen za 20 godina.
Valjda će biti neka točena za 2 KM pa da mogu s merakom da se opijam i popravljam za male pare.
Ima da se utopim čim se otvori al bukvalno.
Eee smradovi jedni pravite bazen 5 godina trebao je bit gotov 2019 sad ste ga zavrsili pred izbore hjoooj
Poništena je gradjevinska dozvola i vodi se spor na sudu koji opština Novi Grad gubi. Semir Efendić obmanjuje javnost. Sva rješenja vezano za bazen su poništena od strane Kantonalnog suda i Federalne geodetske uprave. Skupo će na kraju bazeni koštati Sarajlije. Klix ekipa kad već pišete istražite malo temu o kojoj pišete.
Kad kazes ponistena znaci da je prvo bila izdata, jel da? I onda neko promjenio misljenje kad je Efendic napustio zelenase :D ko li opstruise radove da mi je znati :D
“Vodi se spor na sudu koji opština Novi Grad gubi”. Klix ekspert nije sud fudbalska utakmica. Sam sebi skaces usta kad kazes rješenja poništena. Papirologija je bila znaci ok do trenutka dok vjerovatno nije napustio zelene.
Građani BiH, koji živite na svakom "ćošku" planete Zemlje, izdvojite 15 minuta vašeg cijenjenog vremena, te na portalu eIZBORI unesite vaše podatke i registrujte se za glasanje u odsustvu 2. Oktobra 2022. godine i pomozite nam da vratimo Državu i da nam se vratite u Državu Bosnu i Hercegovinu.