Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sve veliki vjernici. Odavno sam shvatio da kod nas nema vecih prevaranata od istih.
Kod prevaranta je to osnova. Potrebno ti je prvo povjerenje da bi nekog mogo prevariti. Kod nas to ide sa velikim vjernikom, vjernicima se obino vjeruje kod nas.
Ovog su digli, koliko ih je po nasoj divnoj BH nacelnika i raznih sefova sluzbi ? Zive ljudi ko italijanski narkobosovi
Pa hoce li se ruiti objekat Amko
U Sarajevu izgleda Zijad Turkovi bio najpoteniji :)
Kriminakac
pa napunite sudnicu sa svim clanovima zlocinacke organizacije ima ih dosta tu je i Smrk i Amko komerc nek bude puna sudnica kao na Zikinom sudjenju a ne jedno po jedno ublazeno procesuirati...
Niija nije do zore gorila.
treba liku dat brat bratu 50godina
Jedini odvratniji od ovih nacelnika su njihove ulizice, svjedocio sam tome, kako se neko onako nisko moze spustiti i ulizivati ne mogu da shvatim, narod je kompletan takav, budi uz sefa, direktora, nacelnika pa kakav god da je da bi za sebe izvukao nesto, bljak
Jedno 150 krsenja zakona i djela u svom CV, dobice 2 godine max
Zasto Memica niko ne spominje ..... Kako je ovaj mali Muzur doao ilidza procvjetala!!!!
Haha.. Ima li ti oi!?
Ahaaaaaa, cvjeta i Kurta Sorka iz dana u dan ulazak u glavni grad s medjunarodnog aerodroma kao da ulazis u Dzibuti!!!!!
Zasto ovako ne ophode prema Dodiku recimo koji je sigurno daleko dublje u kriminalima od ovoga?
Zato sto Dodik kontrolise tuzilastvo. Treba neko od njiha prvo da podigne istragu i sakupi dokaza itd. da bi doslo do optuzbe protiv Dodika. Ali on ne dolazi na red, zato sto im je receno da o tim nista ne rade i da odredene predmete drze u ladici.
nek oni prvo SDAovce pohapse, briga me za Dodika, ne pljacka mene
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Iskoristio pandemiju, odnosno stanje prirodne nesrece u proljece 2020" - To moze samo SDA
Koliko je kriminala odradio Sud treba raditi 24/7 samo da se procita to za sta se sumnjici. Koliko ima toga sto nije otkriveno.
Pa za njega treba haman 3 dana da se iznesu sve optuzbe...