Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napredujemo do 2050 izgradit ce jos 10 kilometara
jesi optimista, možda i hoćemo na 3D
SDA je odbranila Bosnu, SDA je obnovila Bosnu poslije rata, SDA je obnovila Bosnu, poslije ekonomske krize 2008. godine.SDA ce obnoviti ovu drzavu i staviti je na trasu ubrzanog rasta, nakon sto prodje pandemija.SDA je kicma i snaga ove drzave, i jedini pravi cuvar Bosne od unutrasnjeg i spoljasnjeg neprijatelja.SDA ce amortizovati i ovaj losiji rezultat u Sarajevu, naci pravi odgovor i prave ljude, i ponovo pomesti sve na izborima.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
U Hrvatskoj za 3 god 300 km u Srbiji za 5 god 400 km i sad da vama plješćem 7 godina za 11 km Fuj gadovi
Mrs u 1000000 p. M:))
@Rabbit to su drzave koje su porusile pokrale i izvrsile genocid i agresiju na Bosnu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svi veliki projekti u svijetu imaju nesto sto se zove schedule ili ti dinamicki plan. Mogu li autoceste fbih objaviti ovaj dokument koji obuhvata sve lotove na koridoru Vc, naravno ako ga imaju, da vidimo kada je planiran zavrsetak koridora u cjelosti.
Dobro je Frenkie u pjesmi rekao, auto put ce zavrsiti kad mu djete napuni 18
novinari bi do sad trebali znati da se zenickoj, sarajevskoj, pise malim
Jesam ja to dobro razumio 250 000 000 za 11 km. Ako jesam onda niste normalni. Za 250 000 000 ste mogli da kupite pola Zenice.
Kada stoka bude parkirala da baci pogled na Nicuze 😂😂😂😂😂
11 km za godinu dana ... impresivno ...za BiH je Burkina Faso Svicarska https://www.vijesti.me/svijet/globus/367887/japanci-za-sest-dana-obnovili-autoput-koji-je-bio-unisten
Zavrsit ce ga do 2020. Ops. pa vec smo u 2020.
11 km a tri dionice pa opet poddionica, podpoddionica, podpod...
Prelijepo samo sporo, kad ste zaglavili oko Zenice trebali ste krenuti iza maglaja prema Doboju nista cekanje...
Nakon samo 7 godina prvi kilometri. Nevjerovatna brzina.
Ko je gledao video vidjet ce da ono nije ni Z od zavrsenog.
Novi naručeni redovi na Klixu za nove kilometre autoceste. Cca. 20 godina nakon početka izgradnje, autocestu A1 (evropski koridor 5C) još ni upolovili nismo. Svaka čast, maheri!
Odlično, samo sve skupa presporo.
Evo za 6 godina vladavine SDA i SBBa kompletirano 11 kilometara. Kako su to uspjeli?? Za vrijeme Ensada Karica je, dok je bio na celu Autocesta FBiH, izgradjeno je 60 Kilometara za tri i po godine. Ostavili su i sve spremno za 11 Kilometara na Jugu ukljucujuci most pocitelj ali nesposobna SDA bratija nije znala da sprovede tender. Pokusavali da se ugrade a nije im dozvoljavao kreditor (EIB).
brzo napravljeno 11 km deset godina onih prvih nekoliko kilometara sto je napravljeno vec propalo