Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje je ovo povecanje po redu ox 2020 ? 5? 7?
Vlada digla 40 miliona kredita. Kupuju izbore.
Podrska direktoru Dr.Tariku Zulovicu
Pošteno brate,male su im i bile....recimo direktor DZ po starom kolektovnom od 8 do 10000km mjesečno....
Nisu svi direktori!!! Recimo spremacica u bolnici radi za, 619km!!!!
Nadamo se da nakon ovoga ljekari više neće uzimati lopatom pacijente. Da se neće štedjeti u javnom sektoru kako bi ili odmorni za privatluka. Da neće biti Nina Jovanović da operiše dijete privatno a morala u bolnici. Pacijenti ne smiju ispaštat. Šefovi bolnica moraju pratiti učinak rada ljekara i zdr.radnika.
Hoce li poceti davati boracki dodatak ljudima sto drzavu napravise,je li vakat nakon 30g,dosta je povecavanja budzetlijama svake godine po 2 puta,imate li obraza uopste.
Rupa bez dna! Placas zdravstveno i moras ici privatniku,jel od štela i korupcije ne mozeš doći na red.