Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahhaha kako majstor dodikov dodje do fotelje! Vojine svaka cast na hustle!
Podrzavam trojku, al njemu ne vjerujem ni sekunde. Jedino Fadilu manje vjerujem.
A sta ako covjek bude imao REZULTATE? Do sada nam bilo dobro?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ahahahahaha ahahahahahaha ahahahhaha
HNSDP-ov i Dodikov Ministar ☺️
I ovaj pushi Čoviću ,a glumi velikog Bosanca i Hercegovca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bogami i ovoga nekako ugurase.Nije mogo u FUP hajd moze u Poduzetnistvo
Konačno da 1. maj opet proslavljamo u slobodi@
Čović i dodik su se na političkoj sceni pojavili dok je još rahmetli Alija bio u politici!! Od tada su bošnjaci u svom glasačkom tijelu promijenili Tihića, Silajdžića, Lagumdžiju, Izetbegovića B., Bećirovića... Bošnje troše političare ko jednokratne kese. Na drugoj strani mrak, tama i jednoumlje. Najdemokratskiji prostor je gdje su bošnjaci u većini! Pluralizam u Islamu, za razliku od jednoumlja na kršćanskim vrijednostima. To su fakti, pametnom dosta! :D
zato vise od pola raje radi sutra,,kuci pa mater lazii, dodikovac.
💪💪💪💪💪💪💪👍👍👍👍👍👍
Ministar u vladi federacije srbin iz rs svaka cast za trojanere trebao je i dodik neko mjesto dobit y federaciji da se nagradi sto se promijenio
ČOVIĆ OD UKRADENIH PARA OD KLADIONICA (1, 5 MILIJARDI KM) UPLATIO 200 BOTOVA NAREDNIH 6 MJESECI DA NEPRESTANO VISE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA SA UNAPRIJED ZADANE 2 TEME: 1) MAX. KRIMINALIZACIJA SDA, 2) MAX. ODBRANA IZDAJNIČKE TROJKE. ŽESTOKO BOTOVONJE IMA DA IDE SVE DOK KONAKOVIĆ I 3-ŠI NE DONESU NOVI IZBORNI ZAKON U ROKU OD CCA 6 MJ. I DOK NE SRUŠE AKTULENI CIK, I NE DOVEDU NOVI CIK PO VOLJI ČOVIĆU I DODIKU.
Konaković ima sve osobine top munafika. Kur'an kaže: "Mu'mini međusobno su blagi, a prema ćafirima su strogi!" Kod Dritka teška uvlakuša i snishodljivost preama čovićevcima i dodikovcima (a glava mu jedva izviruje iz Marfijeve pozadine), a na vjernike kidiše iz svih naoružanja. Spletkarenjem, lažima i pritvornošću dograbio se položaja kojeg nije dostojan te zbog toga dušmanima Bošnjaka mora isplaćivati koncesije u vidu isporuke institucija. Teško li se njemu na S. Danu!
Zivotni standard se povecava kada je potraznja velika, a ima malo resursa. S obzirom da se otvaraju razne firme u BiH a smanjuje se broj ljudi koji poznaju zanate, bilo umiranjem ili iseljavanjem, dobijamo vecu platu za ljude koji imaju iskustva samo da ostanu u firmi. To je prirodan tok kapitalizma, te ne vjerujem da ce on nesto specijalno promijeniti.
Kako naivno. Tipični BIA čovjek. Baci kritiku protiv RS, BL, Dodika... i sva vrata se u Sarajevu otvaraju. Još ako staviš zelenu kravatu, gotova priča.
Biće prilike da dokaže.
treba da se dokazuje u rs i da se bori za BiH ako moze al u tom 'dijelu BiH svi vole BOSNU naravno da sisaju
Biće prilike da dokaže.
Vrlo tanka vecina u Parlamentu FBIH , SDA ce kupiti 3,4 zastupnika i Vlada - pada.
Dino i njegovo glupe vehabije se priklonise Hrvatima sad znamo ko je na kojoj strani
Da li će radnici i poslodavci biti rasterećeni najvećih nameta na svijetu najkasnije do ove jeseni? ako neće pripremite se da idete.