Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostoličio ga ko papa novog biskupa 🤣
Meni je samo drago da su se pomarisali, a da nisu vadili pištolje, da su se normalno i raspravili i pomirili bez policije i daljnje mrznje. Pozdrav savim dobrim ljudima.
izgrlili se i izljubili kad je konobarica zapretila da ce da zove policiju.tuzca,narusavanje javnog reda i mira itd ima elemenata za 48h pritvaranja a kaznice ih po 150000 minimum jel ovo ce tuzioc da gura sad po sluzbenoj duznosti
ovaj u belom je izazvao tucu i dobar je fajter.iscepao je lika u crnom duksu.preko stolice ga je izgazio.ali najace kad pogode stolicom lika lik pade ko pokosen snajperskim metkom.snimci postoje,bez obzira sto nije prijavljeno da tuzilac goni po sluzbenoj duznosti.
Razlog je jer ih je uhvatilo 'tijelo boli', što predstavlja ekstremno negativnu emociju, koja je ustvari samo emocionalni aspekt ega. Kad vas uhvati 'tijelo boli' sve šta pomislite ili uradite, bit će negativno. Razlog zašto su tako brzo prekinuli je jer je jedan od njih ili osoba iz blizine dovoljno prosvijetljena duhovno, tako da je to uticalo na to da se 'tijelo boli' brzo povuče. Lijek je u knjizi Moć sadašnjeg trenutka.
Hajdemo se potući, onda oprosti i onda upoznati.
ko se tuce taj se voli
Seljaci...
A da no
A nije ovo tuča,jadan đeca se pokoskala malo
Kasnite..
Sandzacki konji zaguljeni
Ti jebhali majku sarajevsku, sirotinjo
Lik popi stolicu u vugla, a ovi se izmirise. Loodnica :)))
Ko me gađ'o stolicom hahahahah a onaj kao pade hahahahah. Pijanska rabota
Ovo mi je OK, bez vatrenog i hladnog oružja. Pomarisali se, vidjeli ko je jači i nastavili dalje.
Joj gledaj babo glava sandžačkih .. sve u crnim majicama nekim ... jao jao koji mozgovi
Klasični kompleks, čuj u crnim majicama eto samo sandžaklije nose crne majice, u najmanju ruku preglup komentar