Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može pisati ko šta hoče pobjednik ovih izbora je SDA , SNSD i HDZ funkcija Presjednika je imaginarna.Čestitam izabrali smo još 4 godine Korupcije , Prevara , Stranačkog zaposljavanja , Pljačke , Otimačine sretno nam bilo , TRAŽILI STE GLEDAJTE
Ne da su pobijedili već su SDA, SNSD i HDZ jači u odnosu na prošle izbore. Tzv. oporba je totalno podbacila. Većina birača je tako odlučila, to je demokracija.
Paaa eksperiment sa Komšićem daje rezultate.Aferim patrioti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dok je Bošnjaka vladat će SDA,dok je Hrvata vladat će HDZ...
SDA može jedino od danas da formira vlast na Poljinama u Bakirovoj Villi. Sa tim govvnima više neće niko..
Puna usta drzavnicke politike a NIP i NS van Sarajeva mogu osvojiti glasova ukupno kao neki malo jaci politicar iz SDA sto udje u kantonalnu skupstinu. SDP opet koliko toliko nesto uradi mada sa Niksicem na celu koji ne moze u kanton uci i to preko kompenzacije ne mozes ih smatrati ozbiljnom strankom.
jel ovo na slici onaj klaun Arslan sto sa Srdicem glumi zastitnika svih ugrozenih gradjana Sarajeva, a podmazuju guzu za cenera ili socijalni stan eventualno?
Zašto pišete Narod i pravda sa 52.107 glasova (6,71) kad je to koalicija Povjerenje u kojoj su penzioneri
Kriminalizirane nacionalističke stranke su nažalost budućnost BiH. Čak ih i stranci podržavaju sklapajući dogovore po kafanama dok građanima samo prodaju maglu o EU budućnosti. Ko se ne može prilagoditi tome, najbolje je da ide što dalje odavde.
Kako stvari stoje uspjet ce samo oni koji su na crnoj listi USA.
Bakire kapa dolje.Ovim papcima nije jasno ,daje Komsic pao lose po Bosnu ovako jedan patriota siguran i jedan koga moze ljilja naciti poslu kako treba braniti Drzavu.Sad sdp i df sa SDA protiv petokolonasa zajedno kako ste se dogovorili.Jos jednom Bravo .
Cijela kampanja opozicije u medijskim nastupima bila je zasnovana na blacenju onih drugih. Zato i nisu uspjeli. Ponegdje se pomenulo imamo plan, imamo program, a onda se nastavi s vrijedjanjem protivnika. O tom planu i programu nista, a malo ko je isao na njihove stranice vidjeti sta to oni planiraju jer svako zna da se ta obecanja mogu macku o rep. Narod je vjerovatno skontao da su se ovi dovoljno nakrali, a s promjenom vlasti treba napuniti nove prazne dzepove.
Kad se rodite, dodijele vam ime, religijsku, nacionalnu i rasnu pripadnost, i onda cijeli život branite taj svoj izmišljeni identitet! Kad bi svi bili samo ljudi, ne bi bilo ni problema!
Ништа битно се, послије избора, није промијенило. Nacionalisti će nas jahati još, pune, četiri godine. Ko preživi.
Negdje je prošla popunjena kutija SDA.. nd mogu da vjerujem ni u sta drugo, ne mogu da vjerujem da narod koji stalno kuka i ide u propast ponovo daje lopovima glas koji vladaju 30g.
SDA može jedino od danas da formira vlast na Poljinama u Bakirovoj Villi. Sa tim govvnima više neće niko..
Ja koliko vidim SDA nece moci uzeti niti ZE-DO, niti TK, niti SA. Moguce bi bilo jedino ako se neki prodaju, sto nebi bilo prvi put.
Poništavaj ove izbore, ja ih nikada neću priznati niti vlast koja će biti, za mene su ilegalci i kriminalna paradržava.. Skoro 300 000 nevažećih listića, na nivou BiH . Pravitee budale od nekog drugog...Idemo svi u građansku neposlušnost..
Stranka je postala religija i bozanstvo. Ove glavesine sto nas drze u mraku vec 30 godina su vasi idoli. Ni u sta ne vjerujete osim u stranku jer da vjerujete davno biste krenuli i borili se protiv nepravdi koje vidjate u svom komsiluku ili na radnom mjestu, da ne pricam na nekom visem nivou. Bitno je "svoju guzicu usjediti", bitna je ona:"ma ko je on, sta ce on" , bitno je siriti mrznju i netrepeljivost medju ovcama, divide e impera! Dok je hljeba i zvezda granda, sve je ok.
Sve je uzalud sve isto je ko prije 🎼
Dok god ne bude izlaznost preko 70% o nekim promjenama mozemo sanjati.