Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uzas i trke i sve. glavne saobracajnice zatvorene. pa jesu li normalni
Zar ne mogu trčati kroz Aleju na Vrelu Bosne ili negdje u prirodi ogromna prostranstva , a oni moraju blokirati saobraćaj? Šta je sljedeće?
Ovo vise nije normalno... Gire di sarajevo maratone polumaratone parade salji na Aleju na Iliđu dajte ljudi sta vam je i ovako bez toga nam je svaki dan blokada u gradu..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Isto k'o da se maraton ne može trčati kroz Aleju na Vrelu Bosne,! 4 km tamo , 4 km 'vamo i eto ti polumaraton.
polumaraton je 21 km ali nema veze
Hahaha, 8km i polumaraton. Kakvi g l u pani
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nikako s glavom,džaba.
Sreća pa nije gužva ... jer da jest' bio bi kolaps !
Gdje je sad ta Evropa u BiH? Evropljanima nije mrsko hodati ili voziti bicikl. A Ameri ne mogu bez auta nigdje. Jesmo li u Evropi ili Americi? Imamo trotoare i biciklističke staze. Nedjelja je, suh i sunčan dan, može se komotno bez auta. Ne dramite.
Svaki 20 dana neka trka. Kriza srednjih godina je čudo
Mogu se ovakve stvari najaviti, isto ovako kao što se medijski razglasi da je kolaps, moze se dan dva objaviti da ce biti obustava saobracaja
Gdje je Pa( Šteta)? Dole u Hercegovini, u selu odakle mu je babo sljegao u Mostar, a JR Šteta postade za kratko od zamjenika poslovodje DP na Ilidzi, ni manje ni vise Ministar saobracaja KS..Bravo.
Polumaraton i maraton treba organizovati na atlektskoj stazi. Da vidis brale sta je psiha i ludilo od trke! Ko to izdrzi, odmah mu dati poso u policiji. Ostalima vise nece pasti maraton na pamet
Ko ovo organizuje da ne glasam za njega na izborima?
Pa(Šteta) je zaduzen za komunikacije i saobracaj u KS.
Trojaneri. Jadnu policiju maltretiraju. Troše budžetske pare za gluposti. Maltretiraju ostale gradjane koji ne mogu obaviti obaveze. Slika i prilika nase vlasti
Da li ste vise normalni ovi s vlasti???
Dodikov Igrac koji mu Finansira Kampanju organizuje Ulicnu Utrku u Sarajevu da blokira Grad
..b. .a Vas utrka
Kaze kad zatvore Boston i London radi trka, moze se onda zatvoriti i Sarajevo. Tipicna mahalska prica onih koji ne znaju da Boston, London i drugi velegradi imaju saobracajnice kroz grad sa po 5-6 traka, i da se obavljanje tih trka i ne osjeti na kretanje ostalih gradjana. Sarajevo ima jednu ulicu, par sporednih, kad neko duze ostane na semaforu stvori se guzva, a kamoli da zatvoris neku od njih...
U zdravom tijelu zdrav duh, um. Samo oni koji nisu nikad potrcali mogu izjaviti da neko trci zbog nekakvog instagram slikanja i da bi bio vidjen. Pomijesali su vjerovatno neke svoje navike. :)
Gdje nece biti kada su zatvorili glavnu saobracajnicu u gradu. Toliko ulica u gradu, a oni nasli trcati bas gdje je najveca frekvencija saobracaja.
Trojka u akciji. Smjeniti ovu mraku sto prije.
Dzamahirija prava... Svake sedmice te sabotiraju nedeljom neki pozeri koji hoce da se vide.