Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa samo i pijete kafe, a onda izađete na teren, poderete ljude koji su tek otvorili radnjice...
Kafa sa inspekcijom znate li za ovaj podatak da inspektori ijutro imaju spisak firmi sa ciframa koliko od koje firme moraju uzeti bez obzira na poslovanje firme. Drugo postoji spisam stranacki firmi gdje se nikad ne ulazi. A od direktorice do najnizeg inspektora ogrezli su u kriminalu i korupciji odavno Sipa im treba zakucat na vrata.
MOŽETE LI GOSPODO INSPEKCIJA AJVARA ; STA JE AJVAR U PREVODU ; @@@@@# JA ; INKOGNITO...ŠTAJ TO????!!!!!!......,......
Hajde idemo na kafu, zavrsit cemo ovo, ne sikiraj se ..
ČEKAJUĆI PREVOD...................... U TOKU ............
E baš jak naziv, čeg se sve neće sjetiti. Samo kao nešto se radi, a mi tonemo da valja. Svaka čast.
Vec kad nista nerade evo im posao gdje da ispiju kafu preduzece Rad nabavka Mobitela i stranacko zaposljavanje. KCUS u komisiji za konkurse 2 osobe sa istim prezimenom a konkretno traze referenta za tendere traze lice koje ima certikat od agencije za nabavku taj certifikat sem drzavni sluzbenika niko ne moze dobit i da plati za obuku znaci namjesteno radno mjesto kako se mjenja vd direktor tako se konkurs ponavlja tj zaposlenje podobnih inspekcija pune ruke posla manite se kafa.
kolege od bivseg direktora komentarisu, kako su oni uvijek uzimali, hahaha, a sad se prekida lanac snadbijevanja :)
Tako sigurno komentarisu ljubimci od bivseg direktora koji nisu izlazili iz Hercegovine, a pogotovo iz Medjugorja...odahnuce malo narod od tih
Možda politika otvorenih vrata, savjetovalište o obavezama ili mesto slicno....
Možda politika otvorenih vrata, savjetovalište o obavezama ili mesto slicno....
Sto bi se reklo kad cemo na kafu, koliko je na kafu, o kafi, u vezi sa kafom... Možda bude nešto i pozitivno od svega, ali koliko se cuje, trazi se pecenje, harmonika itd..
hahahaha a drzave, legalizuju uzimanje mita. Sta bolan imas piti kafu, dosla si u inspekciju a ne u kafic da popricate o novim tracevima.
ko joj predlozi ovo a ublehe
Ko plaća kafu?
radite li posle Ivana dole prema moru ista.........
Ljetovanja zavrsena, a interesantno kako su neki inspektori sa kljukuse naglo presli na skoljke i morske plodove.
Ovo postoji odavno, javite im da se ne provaljuju