Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koalicija
Ljeba i igara.
Otvorite neki pogon da ljudi rade,a ne samo vodu na svoj mlin.Zivite ko bogovi dok narod burla po kantama za smeve.Bas ste face..
Na put Gospodara svoga mudro i lijepim savjetom pozivaj i s njima ne najljepši način raspravljaj! Gospodar tvoj zna one koji su zalutali s puta Njegova, i On zna one koji su na Pravome putu.
Reci: "O sljedbenici Knjige, dođite da se okupimo oko jedne riječi i nama i vama zajedničke: da nikoga mimo Allaha ne obožavamo, da nikoga Njemu ravnim ne smatramo i da jedni druge, pored Allaha, bogovima ne držimo!" Pa ako oni ne pristanu, vi recite: "Budite svjedoci da smo mi muslimani - (pokorni Allahu)!"
dimitrije sto ti ga je sporije pa hitrije
ovo je fino cuti,ovako je bilo i prije,uvijek su se slavili Bajrami i Bozici zajedno!
Skutori su razocarani sto je Grigorije otisao. A i vlainje poskocarke. Ishandrio je Grigorije pola Trebinja. A i po Mostaru je dosta posijao, pogotovo Zapadnom.
Mačak Gligorije.Dobra tema za crtić za odrasle.
Ahhhhh jojjj suplje price !!!!Kako kod kjafira Amerikanaca ona Turska umire. Mozda se sama zakolje ??
Sta je tuj cudo?Sve 3 monoteisticke religije super saradivaju
Pozivam Srbe iz Mostara da glasaju za Komsica, da se kutarisemo glavatog skutora koji vama mostarskim Srbima nanosi veliku nepravdu i stetu :)
@south1 Sto se tice Mostara, mostarski Srbi su uvijek glasali protiv HDZ-a. Vise prava ima Rom u Temisvaru od Srbina u Mostaru. To svi znaju sta im radi HDZ
Voda vri......
Koji je sad ovo krac ? Mantija kao u fratra a vladika.Ođe yebe ko koga stigne.
Podavi ih vladika. Nek se zna ko je gazda
Vladika=pedofil
🗡😨😵