Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za SDA privjesak ne planiram glasati.
koliko su samo providni ovi sda vrbovani od strane bia...prave sami svoju konkurenciju...sa kojom ce nakon izbora u koaliciju...
Znaci definicija "SDA satelita ili privjeska" - svaka opozicija koja nije u okrilju SDP-a, a istovremeno ima prefiks probosanskog i drzavotvornog?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Harisa je uništio Radončić sa svojim m tariguz avazom. Nije jedini uspješni Bošnjak kojg je avaz srušio. A glupi bošnjio što pročita to i vjeruje.
Ne zaboravi i mnogobrojne snimke u emisiji 60 minuta protiv Harisa za koje je odgovoran urednik emisije Bakir Hadžiomerović koji je kasnije prešao u SDP (mada je i prije bio njihov)
Slika Harisa iz 1980 god.🤣🤣🤣🤣🤣
NE OTVARAJ VRATA KOJA SI STRA,NJICOM ZATVORIO. BUDI DOSLJEDAN.
Ista go vna kao sda i nip, samo drugo pakovanje
Malezijski Ringgit
E da vidimo. SBiH je meni najmrža stranka, koja je, dok se nekad nešto pitala, imala samo jedan politički program:Uvaliti se u vlast koaliranjem sa bilo kime, zauzeti pozicije i maksimalno oguliti državu.
Haris Silajdžić pa Semir Efendić to je još veći pad.
Ovo je sve namjestaljka od Bakira u dogovoru sa Harisom. Efendić je dzoker igrač Bakira i sultanije...
Na prvim izborima ces saznati kolko si tezak sa glasovima. Pripremi se na razocarenje.
Hare, penicilin za Prlića, Covica i slicne. Obrazovan, elokventan, svjetski covjek, pravi predstavnik Bošnjaka.
Vidi Hareta kao Sinan Sakic
Sad ce rumenko i Hare u koaliciju sa ridjobradim
Skoro slicno smece kao i SDA,
Tačno se vidi evo zadnjih 30 godina tko god je ušao u koaliciju sa zelenima PROPAST JE DOŽIVIO. Najsvježiji primjer je DF. Nije ni čudo "karma is the bitch" IZDAJNIKE KOJI SU PRODALI REVIZIJU i najveće naštetili svom narodu sustižu naše kletve! Sjeme izdajničko da se zatre AMIN
hebeš bošnjaka koji govori 'tko' 🤣
Tačno se vidi evo zadnjih 30 godina tko god je ušao u koaliciju sa zelenima PROPAST JE DOŽIVIO. Najsvježiji primjer je DF. Nije ni čudo "karma is the bitch" IZDAJNIKE KOJI SU PRODALI REVIZIJU i najveće naštetili svom narodu sustižu naše kletve! Sjeme izdajničko da se zatre AMIN
Jerlagić napustio vrh stranke i obavijestio Izetbegovića. Apsurd. I onda kao Efendić dolazi tu kao nešto. Eno u Zavidovićima vele da načelnik koji je bio u SzBiH prvi mandat, drugi mandat prešao u NBL, a sada se priča kako dolazi na vrh SDA u Zavidovićima.