Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narode ovim tempom mozemo nastaviti sljedecih godinu dana sa Sebijom, koja ce imati redovno nove luksuzne kisobrane, a vi narode borite se oko hljeba, ako bude drzava zatvorena godinu dana.
@KPDZenica Odgovara da ostane to stanje sto duze i tako duze bude medijska crna rupa eeee mislim zvijezda. To rade politicari vec 25 godina, ako ti dobro zasto da mijenjas stanje.
Ljudi,ostanite negativni
Kroz Maglaj drevni magle prolaze..poslije svake sunce jace ce da grije. SUB CASTRO NOSTRO MAGLAY
Hajde više pandemijo, prestani prestani
Nikako mu nisu jasni ovi ljubitelji zabrana? Čega se oni boje? Stari su ugroženi, a naši stari se znaju čuvati. Čega se boje ove hanumice od 20, 30 godina! I momci mladi, čega se boje?
Pitah ja neki dan da nam objasne grafikon ali niko ništa. Klix napravite intervju sa nekim od stručnih lica u vezi grafikona. Pa ako ne znaju objasniti onda znamo da je to posljedica neadekvatnog testiranja.
nosam
za koji dan će uspjeti da urade 100 testova dnevno...
Prica se da je ova familija iz maglaja krila da je zarazena te je na taj način zarazila i pola Doma zdravlja iz Maglaja. Kolege, medicinari iz susjednih općina moraju ići u ispomoć. Zbog ovakvih postoje krivične prijave! Svima se moze desiti, i može se zaraziti al treba reći gdje i s kim. Virus se ne proizvodi, prenosi se!
Hajd sad, svi koji su lizali onu istu kašiku na testiranje.
Sarajevo sigurno ima više zaraženih nego Banja Luka. Samo SDA ne testira. Nema se... I za privatno je premalo.
Nema tog stručnjaka u svijetu koji bi shvatio ovaj naš grafikon. Ovakvog nema u svijetu.
Smrtnost 4% od broja zaraženih..😯
Na 2 mil. je to 80 hiljada ljudi. Valjda ne bi zelio svoje roditelje u tih 4 posto
No comment...
Donesena je naredba svi rukavice i maske (ko nema nek improvizuje) pa onda kaznjavaj svakoga ko je u gradu bez maske po 100 km.Mi smo uveli mjere kada smo imali 20ak zarazenih i ovo preko 1000 zarazenih je previse