Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrze ga zato što proziva IVZ i pljačku naroda kroz dženaze i ukope, krađa zekata i čega sve ne! Mrze ga oni što im otvoreno kaže, da SDA pravi findžanistan po nalogu Beograda. Mrze ga samo zato što priča istinu o hodžicama koje hoće od Bošnjaka da naprave Palestince u srcu Europe. Legendo samo ih GAZI!
cim je prozvao argumentovanim dokazima o pljackama od strane islamske zajednice sda i osmice...odmah hapsana ucijene i pretnje...
a kako to IZ pljacka narod, objasni mi malo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fatmir je jedini mudonja u medijima. Ko god brani horde neidentificiranih mladih muškaraca bez žena i djece je neprijatelj države i Europe. Fatmir je Heroj, a ne zločinac.
I ne zaboravi dobro placen kao i Galijasevic da pljuje po svom narodu.
a sto Dusan Sehovac pravi sprdnju od poginule djece Sarajeva,Armije BiH,Ilidze i stalnog ismijavali istih to nikom ništa,zašto mu se ne sudi
Udario sam samcat na temelje licemjerja…respekt
Defter hefte
Jedan od rijetkih intelektualaca kod Bosnjaka .Šteta što ga ove uvlačiguzice i ulizice ne puste da dobije neku važniju funkciju čovjek koristi svoj mozak i odma nije podoban.
Ako postoji najiskreniji patriota sa najvecim koeficijentom inteligencije onda je to Fatmir Alispahic i to sa muudima ko teljig. Sa svojim kosmopolitskim kvalitetima ne mrzi nikoga, nego samo ukazuje na zlo najprije u Bosnjackom SDAovskom toru sa vodjom-zvonarom, odnosno glavnim ovnom Bakirom, kojega podrzava privatni reis i tu je corpus delicti za Fatmirovu montiranu optuznicu bez presedana.
Predlazem ga za nagradu Kalimero sa tri zlatne ljuske kao najveceg borca protiv nepravde
Ziv ti bio meni cuvaj se i samo napred i hrabro Fatmir Alispahic prvak i vodja !!!!!! ❤️
80 i 80 = 100 % Pa jelte
Jedan od rijetkih slobodnih novinara,koji se samo istinom bori.
Bravo za sudstvo i velika podrska za g. Alispahica. Iskrenost i objektivnost ne moze i ne smije biti predmet za podnosenje kvazi prijava. Na kraju krajeva, nakon ove tri godine koliko divljaju po BiH, ne vjerujem da vise postoji gradjanin ove drzave koji ima nesto pozitivno reci kada je u pitanju ovo zlo. Ziv i zdrav bio g. Alispahicu!
Najgori su u vjerskim zajednicama, čast izuzecima. Tješe sebe mjestom u raju a drugima su napravili pakao na zemlji. Svi su iste vjere - u novac, bez obzira nosili krst, polumjesec, šestokraku ili petokraku i kojim jezikom govorili jer, kada treba varati narod i zgrtati milione, tu su nepogrešivi i nemilosrdni. Uz njih ima uvijek dovoljno satrapa. Puni su ih novinarski članci a nikakvog dobra od njih nema. Oni su već u paklu, samo to ne primjećuju.
Fatmire, svaka čast. Danas, ko god govori istinu biva proganjan od licemjera.
urednik portala ANTImigrant ne širi mržnju prema migrantima, ocijenio je sudija :) LZN
80% + 80% = 160% (?)
Narod zna sta je istina. Fatmire neka ti Allah da zdravlja i bericeta i tebi i tvojoj porodici. Teskim si putem krenuo, putem isitne.Malo ih je koji to mogu.