Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procesi traju 3-10 god.ZAŠTO Zbog advokata kao što si ti. Samo daj da se uzme što više para od branjenika bez obzira za šta se tereti.
Netačno. Proces ne odlučuje advokat nego ustav. A ustav ti je nametnul MZ i održava ga kroz OHR.
A mi sad imamo Trojku koja je postavljena na vlast kršenjem ustava FBiH od strane OHRa. To su činjenice i ti sad donesi zaključak sam.
Vala i ove grdobe je vise preko glave ona i Vasvija duo fuj
Zašto? To bi ti radije Jelenu Karleušu da ga malo bacaš? Ma nemoj.
Zna se g-djo, zbog cijeg nerada se drznik iz Laktasa razmah'o.
Hajde ti, bavi se svojim kriminalcima, ovdje nema para!
Sve moze biti provedeno da se hoce. Problem je kao i uvijek u pravosudju. Je li ijedna optuznica podignuta po izmjenama KZ koje se ticu izbornih prevara, kradja i svega kaznjivog u predizb. kampanji? Nije, a bilo na stotine prijava. I ko je kriv? Smit ili pravosudni organi?
schmitove odluke su smješne..pravi nas sve budalom i on i murfy
Jes gadno ovu vidjeti, inace su mi advokati rijetko odvratna sorta ljudi, totalno izokrenuti umovi
Nožica ti si skontala uzet lovu, i jos bolje cale nabacit....svi ste vi zajedno lopovi.
Neka si im rekla Senka. Njiva traktor se raduje i ne konta da Schmidt nista nije uradio. Lik je glup k'o fosna. Sad ce DoDick da zabrani djelovanje SIPAe u RSu i mogu da mu ga dodla Tojka redom. Tojka je unazadila i unistila kakvu takvu drzavu i vidimo da im je jedini cilj bio fotelja i skinuti SDA. DoDick se sam prijavljuje tuzilastvu. Pa lik se sprda sa glavnim institucijama drzave. Eto gdje ste nas doveli Njivo i Gavro diplomato. Bra'o mufljuzi, bra'o. 👏👏👏
nek je pala sda pa sad nek je i zapale,svakako su je ovi svukli u ravan,a alija joj ime dao. sad je i za to kriva trojka
Nije trojka kriva za srpski separatizam od 95-e, haloooo
Odakle se spawnaju nasi politicari jos malo pa ce u drzavi samo oni i ziviti
Da, da Dodikov potrčko gl. tužioc Kajganić (kojeg je Marfi poklonio Dodiku kao US donaciju) jedva čeka da izda potjernicu a onda diriektor SIPA-e D. Ćulum (Dodikov pajdo) će naprosto trčati da ga uhapsi. Eto zašto Dodik pravi cirkusijadu s državom i sam sebe prijavljuje tužilaštvu. Dakle tzv MZ je još jednom namjerno ćorcima pucala u Dodika. Zašto? Zato da još jednom zavedu priličan broj naivnih Bošnjaka, koji su ubijeđeni da "MZ neće dozvoliti Dodiku da radi šta hoće".
Pa uradite vi bosnhaci konacno nesto! Eto Tegeltija nije vise predsjednik VSTV-a, sad su to bosnjaci Lagumdzija i Butigan koji se stavili, pa prema tome neka i skidaju Kajganica! Nesposobnost cista
apsolutno tacno, nego se mnogi prave ludi
kod nas zakoni ne vaze zbog ovakvih kao sto je ova Senka, za sitne pare bi dusu djavolu prodali a e drzavu i sve ostalo u njoj.
Pricas gluposti Senka i ti. Sve je sada do pravosudja.
nema zakona samo u rs oni imaju svoj sud sud bih nema funkciju
Čega nožica
Šmit, VP za Bošnjake, dosnosi trenutno primjenjive izmjene samo za Bošnjake (bolje rečeno protiv Bošnjaka), protiv Srba donosi samo virutalne izmjene koje su teško primjenjive u praksi ili koje su uopće neprimjenjive. A protiv Hrvata ne donosi nikakve odluke niti će donositi. Takav je raspored snaga u BiH.