Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi volio da se desi katarza pa da narodi na ovim prostorima žive u dobrim odosima kao što žive Danci, Finci, Šveđani, Norvežani, Islanđani. Naše raznolikosti su naše bogatstvo, a ne problem.
Nakon genocida nikada nećemo biti kao eto ti Skandinavci. Zapad je pustio genocid upravo zbog toga, a nas komsija ga uradio. Nikad ne zaboravi Srebrenicu!!!
Ovo mi vraca nadu da ima normalnih srba... svaka cast
Ma ja ba. Glasali protiv tkz srpske. Jado jedan. Guras bjedu u izolaciju. Sjetim se Gorice sa vremena na vrijeme.
Puši ga, ba
jbg, sad si samo do, di*k ti usaho.
Sad bi bilo ljudski da das ostavku.
Nista nisam razumio iz ovog clanka. Ima li neko pametan da mi objasni ovu glasacku matematiku? Ozbiljno pitam.
da bi odluka bila usvojena 2/3 vecinom u nsrs je 'za' trebalo biti minimalno 56 glasova. inace u nsrs pravo glasa imaju 84 poslanika.
pardon, 83
Ide nizbrdo Mićo,ha??Jebaji ga,sta ćeš😉
Naslov je pogresan. Od 62, niko nije odbio, nego je 11 bilo suzdrzano. To vam dokazuje da je opozicija isti djavo
2/3 od kolko, sad mi niš nije jasno. 11, 62... Itd
gubi tlo.pod nogama sta li ce sad izmislit rusko gofno...
Pa nisu ljudi ludi da zbog pomanhitalog vepra ugroze i sebe i narod koji zastupaju, hajd da ima neki fakat razlog za to ali jedini razlog je sto se vepar duri jer je popio sankcije, znaci ne gleda na drzavni interes vec licni i da bi se osvecivo preko naroda
Izdajnici srbskog naOroda.
Ekspert vlasti Republike Srpske Dževad Galijašević u nedavnom nastupu teško oklevetao predsjendika Srbije Aleksandra Vučića da je "izdao srpski narod i Republiku Srpsku". Galijaševič je jedan od onih koji su bliski režimu u Republici Srpskoj, koji u superlativu govori o Dodiku i njegovim potezima. Prema nekim tvrdnjama, Galijašević za to prima i platu iz budžeta Srpske.
Kme kme kme kme