Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd cekamo od 99. da krenete vise...
A sta ako mi necemo mirno
Kako neete kad smo razdvoieni detseniiama? SHta khoesh da kazhesh, da bi ginuo za Prniavor? Da bi trulio godinama u rovu zbog Rogatitse?
želiš razdruživanje ali ne mirno?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kamo srettsie da smo se razdvoili odmakh poslie rata, danas bi odnosi meu narodima bili daleko bolii. Dok god smo "zaiedno", dodushe na papiru, pusti san o dominatsii e biti prisutan. Kad se udari tachka na nadu o proshireniu lika fata, nastattse trani mir.
Poslije ovoga treba pokrenuti referendum o vraćanju Ustava Republike Bosne i Hercegovine, jer ovaj iz Daytona nikad nije službeno preveden niti ratifikovan u Parlamentu.
bas tako upravo
dajte nam tekst sporazuma da ga štampano u violeti na tariguzu i da ga distribuirano širokim narodnim masama, tako bi bilo neke koristi od njega.
Jel opet
Sve je unistio i sve mu je blokirano jedino mu je jos ostalo izazivanje sukoba ili bjezanje.
...i to nakon sto je propao sastanak o nasilnom razdruzivanju.Da bi se nesto razdruzilo treba prvo da se zdruzi a BiH se ni sa kim nije zdruzila tako da ili zapocnite nasilje pa da sve pospremimo ili sutite i raide na putu u EU
Komentar za klix. Pozdrav za ukucane
I onda ce Milorad reci da oni nisu htjeli sukobe nego muslimani.
Razdruzili ste se vi sa cetvrtm delegatom a razdruzit cete i IRB RSa.
Hajte molim vas pokrenite proces otcjepljenja, pa da sami sebi presudite. Vracanje na tvornicke postavke u najavi.
Bolie mirni razlaz nego nemirni. Gradianima tkz. BiKH ie, uvieren sam, dosta tek 60rania i shuplikh pricha o dominatsii nad komshiama. Mi smo detseniama defakto razdvoieni.
Samo se vi mirno razduzite sa BIH hajte za srbiju pa kad vam dojadi tamo ili vas napure nazad vratite vi nama opet u nasu i vasu prelijepu Bosnu i Hercegovinu!! Maxsuz selam
Hajd što narod ništa ne radi, ovce, ko ovce, ali kako njima ne dosadi jedno te isto
Koji je ovo put ove godine da se mirno razduzuju vise?
Ova sjednica je samo da se uzmu dnevnice,jer nemaju ni o čemu pametnijem raspravlajti,npr ne mogu napraviti neku sjednicu da narodu bude bolje