Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik cini sve da vrati Ustav Republike Bosne i Hercegovine, puno više nego tzv. bošnjačke patriote, hvala mu neizmjerno
Mi druge domovine nemamo. Znači zna se šta nam je prioritet za opstanak, odbraniti je ..Srbi i hrvati imaju izbor živjeti u dvije države, mi taj luksuz nemamo, imamo samo jednu i za tu jednu se gine.. Ukoliko neko misli da će biti požejan kod Lepenke ili Pegide grdno se vara. Uskoro će to brzo saznati.
Nisam nesto fan rata ali kad ovi žele, još za Bosnu moji, nebi mi bilo problem. Da se konačno sve razjasni.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pustite ih nek sruše Dejton
Drage naše komšije. Nećemo dozvoliti nikakvo cijepanje države kunemo se životima.
Nema izbora, mora se ratovati
samo u dronove ulagat
S njima vazda spr..H.dancija, niza vrsta, sta ces...
S njima vazda spr..H.dancija, niza vrsta, sta ces...
Vlaska posla
sta smo dozivjeli
M2#Š u p/46u m279!8u.
Ma ja, sad će prosjecna plata biti 2000, a penzija 1000 KM....
Cestitamo TROJKI i ovo i mnogo drugih stvari sto se desava da nam rade njihovi koalicioni partneri u drzavnoj vlasti. Osjecam se bjedno kao clan tog nacionalnog tora koga mogu vrijedjati Dodik i Covic, bez da se ovi usude oglasiti, jedino se oglase ako njih licno vrijedjaju.
a ovi tvoji prije nisu bili u talu sa njima jel hahaha
Bosna je bila prije i hr i srb. I neka bosne ponosne, neka zastave sa ljiljanima simbolom svetog trojstva, bas lijepo. Samo sto je trenutno okupirana. Okupator se krije iza nasih ljiljana.
Čisto p*Rese*Ravanje#
Kad će se povećati plate i peMzije u R.S. ???? Nemanjić neće nahraniti sirotinju kao ni dvoglavi SUP!!!
Kakvo je ovo mazanje ociju narodu i skretanje paznje sa pljacki, krivicnih odgovornosti, milijardakog zaduzenja. a narod ko narod . beeeee
Kokarda