Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FUJ STETA DEVEDEST PETE I ZAUSTAVLJANJA AKCIJE ARMIJE BIH PRED BANJA LUKOM
Ma nije kasno nastaviti gdje smo stali
Blago svima koji nemaju beSr za susjede
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Znaju usvojit al ne smiju sprovesti
Kad god ovako nesto nebitno usvoje, jasno je da se iza toga krije neka korupcija, kradja, punjenje dzepova.
Hvala Amerima sto sjede i gledaju ovo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bolje da ulazu u poljoprivrednu mehanizaciju nego sto pametuju jer im je valjala nekad
Ma nikad vam to nećemo dozvolit. N-I-K-A-D. Sve gradove i sela u BiH su izgradili Bosanci i pripadaju Bosancima oduvijek i zauvijek. MI SE OVDJE JEDINI PITAMO. Koliko god bude trajao rat BOSNA će na kraju pobijedit 1000%, kao i uvijek u zadnjih 12000 godina, otkad smo stvorili prvu civilizaciju na svijetu Bosnu Slavnu Iliriju. Šanse su-vam NULLA. Kad je 1914 puk'o balon u Sarajevu. pukklo e 50% s3rvvie (1250000). Otad nije puko. 110 godina. Ogroman je.
Ovi na slici nemaju istorijsko pravo na bosansku teritoriju, noseći tuđe zastave, kao žrtve konverzzie. Ni pedlja. Ustav nije validan, lažno se predstavljaju i pod tim nazivima ne mogu biti ''konstitutivni'' (pojam koji ne postoji u međunarodnom pravu i koji nije potpisan u Daytonu). Vaši deklaracije ne važe na teritoriji BiH. Nema potrebe da ih objavljujete, one ne postoje. I tu sva priča završava.
Samo se spremiti i sve rješiti ko Azerbejdžan.
ŽIVJELA SRPSKA DJECA!!!!!!!!!!..........
VEČERAS DO PONOĆI!!!!!!!
I sta cemo sad? Usvojise oni stosta ali nista od toga samo mrtvo slovo na papiru
Zaboli nas kitica
Ovo su srpske trube za rat.
Mogu g s njim obrisat
znaci u BL sve po starom? ko jih vise uzbija..mogu nezavisnost proglasit, niko jih ne benta
Uvijek su deklaracije vodile ratovima! Odo ja odavde!
Ima li kraja ovim glupostima.
Time otvoreno kazu da nikad nijedan bosnjak nece biti predsjednik entiteta ili predsjednica entiteta. Time otvoreno izjavljuju i dokazuju da je to fas. Entitet.
Da li je ikome jasno da se kroz istoriju granice menjaju. nekada su države veće, nekada manje a nekada ih uopšte nema. sve zavisi sta i koga podržavaju najjače sile toga vremena. Ne govorim sada ni o Bosni ni Srbiji, nego uopšteno. Sada imamo ove granice a sutra ko zna. Moze da Bosna bude bez R.S.a ili sa . Može da bude sa Sandjakom kao delom a može i da bude Sarajevski pasaluk. Uživajte u životu koliko ga ko ima još a zemlja će ostati nekome , ko zna kome...
Sve je ovo Bakir ujedinio