Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A TEK KAKVU JE PORUKU POSLAO ĆOVIĆU 🤣. AMERIKA SE BORILA GODINAMA DA POVEĆA SVOJU PRODAJU UKAPLJENOG PLINA I TO JE NAJVEĆI POVOD ESKALACIJI RATA UKRAJINE I RUSIJE. TIME SU 80% RUSKOG PLINA POTISNULI IZ EVROPE I ZAMISLITE SAD IM ĆOVIĆ TO KOCI ZA BIH. MOJ ĆOVIĆU KAD JE U PITANJU AMERIČKI INTERES SATRAT CE TE KO MUHU 🤣 🇧🇦❤️🇵🇸EDI
Sve dok je Covic na slobodi nema Mira u Bih
Ovaj samo dovodi nered ovde huskanje pa izvolite bosnjaci i da rusi dogovore
O’Brien uradio vise od Blinkena
Gdje nam je košarkaš, nešto mi za brigu sto se ne javlja? Onako razgovorljiv lik da nema nista za kazat, da nije bolestan nedo bog
Șadă v-am valja Ovaj Amerikanac i Herr Schmidt 😂😂😂😂
opet pola komentara obrisano
Obrien citao pismo koje je napisao kauboj Marfi. I nista novo, sve po starom. Cilj amerike i zapada je da se uvijek i za sve krive sve tri strane. malo srbe malo Dodika, malo hrvate malo Covica. Zbog mira u kući "udario" je i po Draganu Čoviću zbog opstrukcije Јužne gasne interkonekcije. A Sebiju Izetbegović je spomenuo tek da mu ne prigovore da je zaobišao Bošnjake.
Ovaj tip citao pismo koje je napisao kauboj Marfi. I nista novo, sve po starom. Cilj amerike i zapada je da se uvijek i za sve krive sve tri strane. malo srbe malo Dodika, malo hrvate malo Covica. Zbog mira u kući "udario" je i po Draganu Čoviću zbog opstrukcije Јužne gasne interkonekcije. A Sebiju Izetbegović je spomenuo tek da mu ne prigovore da je zaobišao Bošnjake.
Čekaj, je li Amerika sad valja ili ne valja, podržavaju Izrael, u ovom momentu bombarduju Siriju.... Razvalili Irak, poklopili Kuvajt, uništili Libiju... Pored ovakvih prijatelja ne treba nam neprijatelj.
"Биће нешто од наше Босне... свака је будала јаше!" Јосип Пејаковић
Dodini trk vuji pa zajedno putinku na koljena , trazite ikone i nosite , nosite i kapom i šakom .
Coro brisi……ja nevolim belaja
her Š brzo da djeluje , dok je sve još vruče..😜🇧🇦
Jb sve bitan je ukapljeni plin iz (Amerike)Hrvatske! Živila slobodna demokratska Amerika!
Ma jok, samo ruski
Koja šuplja za naivne!
Dodo je mala beba sve konce vice ljigavac Covic,kada njega skinemo Bih ce prodisati
trebo je on obaviti taj zadatak 1992.