Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoi je najjaci brat koji je ikad posjetio BiH. Svaka koju je progovorio mu je zlatna.
Ne sekirajte se gospodine O'Brajen, sve ce nas zagrnuti zemlja MAJKE BOSNE, sve Bosnjake, bili oni pravoslavni, katolici ili muslimani! U Bosni i Hercegovini kosti ostaju! Zivjela Republika Bosna i Hercegovina! Zivjeli Bosnjaci sve tri vjere!
tetkica Smit,tetkica Marffy i tetkica Covic na aparatima 🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovaj gospodin prepričava Duduku knjigu koju je napisao dok je Duduk cigare švercovo.
"Ustav potvrđuje da je BiH jedna zemlja, bez prava na otcjepljenje ili podjelu.“ Pa Republika Srpska ne želi otcjepljenje nego nezavisnost, kao što su Bošnjaci rekli na Referendum BiH 1992. „Jeste li za suverenu i nezavisnu Bosnu i Hercegovinu, državu ravnopravnih građana, naroda BiH?“ a ne „otcjepljene“ !
Vi ste samo za bosnu jer vam trebaju Baze po Bosni u Slucaju Ruskog nuklernog napada Nas cete koristiti ko ovce.
Pa dobro slazem se I ja sa tim,a sto Onda vi Amerikanci nevratite svu imovinu Indijancima,so 1. Kao 2 prestanite davat pare jevrejskim migrantima da oduzimaju zemlju palestincima. I sta tebe Amer briga sta se radi u Bosni Vi ste ovaj rat U Bosni poceli sa NATO vi nemate prava glasa. Kad ti Lucifer prica o postenju I istini😂
Kakvo zakucavanje, u stilu LBJ-a
E volim što si to nama došo, da opleteš po gamadima nametnicima
E volim što si to nama došo, da opleteš po gamadi a nametnicima
Kad ovaj O' Brajan zamakne na Dodikova vrata će pokucati jedan američki deputat i reći mu: "G. Dodik, vi dobro znate da smo i do sada mnogo puta javno pričLi protiv tebe, a u praksi ti pomagali. Nismo li prije poslj. izbora davali izjave protiv tebe a onda ti je naš Marfi natjerao Trojku s tobom u koaliciju, pa smo natjerali Nikšića da ti dadne 4. delegata u Dom naroda. Smijenili smo samo Bakira a ostavili tebe i tvog frenda Čovića."
Ameri javi prijatelji nama nego za 80%®zapadnih zemalja ne snamo iskoristit to
za Jamesa desetka u pola na moj racun
Al zato Texas nije izmišljeni... Uskoro ćao. A onda Kalifornija... Onda će te se o svom jadu zabavit a nećete žandarat po svijetu.
Ne postoji Republic of Srpska, jer to nije republika. Al dobro pokusavaju da to provuku. U engleskom se pise kao prevod Republika srpska posto je to naziv entiteta. Trebamo i o tom voditi racuna. Posto baja Bosnjake voli zvati muslimanima. A i da ne zove , cinjenica je ovo sto sam rekao.
išššš
Dzaba laprdate dok na djelu nesto ne pokazate. Vi prijetite srbima i hrvatima a bosnjake kaznjavate ...nista vam ne vjerujem
Sigurno nije dosao na kaficu u Sarajevo. Ukljuci taj mozak
Znate ono kad vas neko opali voleom izmedju noga? Eh tako nam se danas RSovci osjecaju poslije ovog govora.
Šuplja priča O’Briena od koje nema ništa a bosnje se raduju i nadaju