Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodikov potrčko
Pi.c ka stara liemjerna. Lokalno i globalno,
Da si ti nesto bitan, ti bi bio gori od Putina!
Bivši upravnik logora da osudi agresiju? Ne ide ni to nekako skupa
To.su ti "plemici" i balkanski predstavnici zapadnih vrijednosti...pljuc. Dvolicne zmije. Sa druge strane srbi za koricu hljeba trce u zapadnu europu i ameriku...a svom snagom navijaju za njihovu propast. To su nam komsije
Ovaj skiljo uvjek unaokolo ko mačor
Pročitajte text na vijesti.ba ~Njemački mediji: Da li je nakon Ukrajine na redu BiH!? ~ Stavite u kontekst izjave gosp. Čovića i već poznatog stava gosp. Dodika. Prenesite dalje. Vrijeme je.. ☝️
Pa rekao je "invazija" kao i svi drugi. Al de, neka se ima o čemu klati na klixu
Kakva crna Čovićeva demokratija, lik hoće da zapiša svoju teritoriju bez ikakvih prava za druge i drugačije, kao u najcrnje vrijeme nacizma i fašizma. Da ne pravi probleme ne bi bio vrijedan nikakvog spomena.
Kurchina ostaje kurchina ☹️
Strik neka uzme štrik pa oko vrata kada nije u stanju pročitati izjavu koja nedvosmisleno stanje u Ukrajini naziva IVAZIJOM, a ljudski poziva na mir i dijalog. Ostali koji slijede njen primjer također.
Nažalost mislim da je ovaj čin konačna potvrda da nam Hrvati rade o glavi! Nema se tu više šta čekat...
Hrvati nam rade o glavi ,oni drugi isto tako. Necu hranu , HOCU ORUZJE. Bakire
Pi.da glupa…
Stvarno samo molim Boga da se na zarati. Prva ću uzeti oružje i pobiti i Čovića i Bakira i Dodika i sve ove guzonje na vlasti što pune džepove na naš račun. Ja vala nemam šta da izgubim što već nisam. U svakom slučaju, bolje mi je u zatvoru izolovana od ovih sranja, nego na slobodi gladna i žedna biti. Mrš!
Putinova kurvica od Radobolje se vec godinama nalazi na platnoj listi ruskih obavijestajnih sluzbi. Covke kurvo politicka, sve se zna!
Dragan Kamenjarski Srbin Cirilica da osudi bracu Ruse haha?
Boli tebe briga za Putinom i ukrajinom ....bolje ti je sakrij se na svom imanju koje si napravio od ukradenih para , para jadnom naroda ....:(